Tko su i što rade Marin i Stela Kukoč, samozatajna djeca Tonija Kukoča?

Screenshot: YouTube

BIVŠI hrvatski košarkaški reprezentativac Toni Kukoč u noći sa subote na nedjelju primljen je u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu. U govoru, koji je trajao oko sedam minuta, Kukoč je zahvalio mnogima, a poseban trenutak je bio kada je pričao o svojoj obitelji, koja ga je bodrila u publici.

Šira javnost vidjela je njegovu suprugu Renatu, ali i djecu Marina i Stelu Kukoč, koji su s velikim emocijama pratili očev govor.

Iako su djeca poznatog oca, njih dvoje se rijetko pojavljuju u medijima i nemaju otvorene profile na društvenim mrežama.

Marin Kukoč je prvo dijete Tonija i Renate Kukoč. Rođen je 1992. godine u Splitu, a još u djetinjstvu odlučio je krenuti očevim stopama, ali je nakon niza ozljeda morao odustati od velikog sna. Mladi Kukoč završio je jedno od najprestižnijih američkih sveučilišta, University of Pennsylvania. Danas živi i radi u Chicagu.

Kukočeva kći Stela ranije se bavila odbojkom, a danas je trenerica odbojke. Završila je studij na Miami Universityju, a trenutno je na magisteriju na Roosevelt Universityju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.