Tko su muškarci s kojima su povezivali Jelenu Rozgu?

Foto: Luka Stanzl/ Davor Puklavec/ Ivo Cagalj/ Goran Kovacic/ Hrvoje Jelavic/ Ivana Ivanovic/ Dusko Marusic/ Boris Scitar/PIXSELL

Jelena Rozga poznata je po tome da rijetko iznosi detalje iz privatnog života. Upravo zbog toga 46-godišnja pjevačica privlačila je pažnju javnosti i medija, koji su je kroz njezinu karijeru povezivali s mnogim muškarcima. 

Stjepan Hauser

Prvi put zajedno su viđeni na koncertu 2Cellosa u Ljubljani u srpnju 2015. godine, kad su ih snimili u zagrljaju. Nedugo nakon toga Jelena je potvrdila vezu: "Sretni smo i zaljubljeni." Na društvenim mrežama se tada pisalo da je njihova navodna ljubav samo PR potez, no njih dvoje su izgledali vrlo sretno. 

Par se zaručio u veljači 2016. godine, ali nakon dvije i pol godine počela su nagađanja u javnosti da je njihova veza došla kraju. Pjevačica se tada oglasila i potvrdila navode. 

"Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete", napisala je pjevačica u priopćenju.

Ivan Huljić

Jelena i Ivan punili su medijske stupce natpisima o vezi. Poznaju se od 1996. godine, kada je ona bila pjevačica Magazina. Da su više od prijatelja, počelo se šuškati 13 godina kasnije, pisao je Jutarnji list. Ona je tada imala 32 godine, a on tek 21.

U to vrijeme mediji su pisali kako sin Tončija Huljića često boravi u njezinom stanu u Splitu. Jelena nikad nije potvrdila navode o ovoj vezi. 

Giuliano

Jedan od onih s kojima su je povezivali bio je splitski pjevač Giuliano. U MaPet showu Marijane Batinić i Petre Nižetić 2013. godine izjavio je: "Istina je, bili smo dica, Jelena je ovako super cura." Ova izjava izazvala je reakciju javnosti, ali Rozga nikad nije komentirala tu temu.

Mario Berišić

Riječki ugostitelj i Rozga upoznali su se na Hvaru te je, za razliku od mnogih muškaraca s kojima su je povezivali, potvrdila njihovu vezu. "Istina je, sretno sam zaljubljena. Mario Berišić je divan momak, a vrijeme provodimo malo u Rijeci, malo u Splitu", otkrila je 2010. Rozga tjedniku Extra. Veza im je potrajala tek nekoliko mjeseci.

Nikola Karabatić

Kratko se pisalo i kako je u vezi s rukometašem Nikolom Karabatićem, s kojim se družila u primoštenskom klubu Aurora 2011. godine. No, to nikada nije potvrđeno.

Marko Budanović

Nekoliko tjedana nakon što je u splitskoj Spaladium areni održala spektakularan koncert nakon kojeg je prozvana "novom kraljicom estrade", postavši prva pjevačica koja je napunila arenu u Splitu, šuškalo se kako je u vezi s četiri godine mlađim Markom Budanovićem, menadžerom nekadašnjeg zadarskog kluba Forum. Rozga je i vezu s Markom demantirala.

"To je dio mog privatnog života s kojim javnost ne treba imati ništa. Ne vidim ništa loše u takvom stavu, a očekujem da to shvati i moja okolina", komentirala je novinarski upit tada.

Ante Burazi

Ante je Jelenin fitness-trener, a šuškalo se da joj je bio utjeha nakon što je završila veza između nje i Hausera, ali oni su jasno rekli da su dobri i višegodišnji prijatelji.  

Tonči Huljić i ljubavni trokut

Dugo je kružila priča da je Rozga, dok je pjevala u Magazinu, bila zaljubljena u Tončija Huljića. Međutim, oboje su, kada bi ih novinari pitali nešto na tu temu, odgovarali da su samo prijatelji koji poslovno surađaju.

Tada se, kako je pisao Blic, šuškalo da je Vjekoslava Huljić, Tončijeva supruga i tekstopisac, jednu pjesmu posvetila mužu zbog njegove tajne veze s tada mladom Rozgom. U pitanju je pjesma Sudnji dan. No, nikada ništa od tih priča nije potvrđeno.

"Više nisam solo igračica"

Podsjećamo, Jelena Rozga nedavno je objavila novu pjesmu Lavica, za koju je snimila i spot, a otkrila je i novosti iz ljubavnog života. "Više nisam solo igračica", kratko je rekla Rozga za Blic. Pjevačica nije otkrila o kome se radi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.