Tko su zvijezde s najboljim modnim ukusom?

LADY GAGA, Michelle Obama, David Beckham, Javier Bardem te još 40-ak imena iz svijeta poznatih, bogatih i moćnih našlo se na listi najbolje odjevenih osoba u 2010. godini. Magazin Vanity Fair po 71. put je odabrao cijeli set glumaca, glazbenika, sportaša, redatelja, manekenki, modnih dizajnera te pripadnika aristokracije, što političke, što one u doslovnom smislu, koji imaju najviše stila i ukusa. S obzirom na to kakvim bogatstvima raspolažu, nije im teško zadovoljiti svoje modne ukuse.

Lady Gaga je, unatoč potpunoj ekstravaganciji u odijevanju, zadovoljila stručni sud Vanity Faira te pronašla svoje mjesto na listi. Kao najdraže dizajnera navodi Armanija, Alexandra McQueena, Pradu te kaže kako joj kao accessories uz odjevnu kombinaciju može poslužiti bilo što, od sudopera do telefona. Na listi je svoje mjesto pronašao i glumac Jake Gyllenhaal, koji kao je svoj modni uzor ističe Clinta Eastwooda. David Beckham najviše voli nositi Diorove traperice i bijelu majicu dok se Javier Bardem toliko uživi u aktualnu ulogu na kojoj radi da ponekad čak i nosi istu odjeću kao lik kojeg glumi kako bi ga što bolje shvatio.

Među najbolje odjevenim našli su se i dizajner Alber Elbaz, glumac Alec Baldwin, redatelj Martin Scorsese, supruga britanskog premijera Samantha Cameron, francuska prva dama Carla Bruni Sarkozy, glumice Carey Mulligan i Diane Kruger te mnogi drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.