Todorićeva kći u centru Zagreba ručala sa srpskom turbofolk zvijezdom

Screenshot: Instagram

NAKON što je Hana Hadžiavdagić Tabaković angažirala Ivu Todorić i njenu kćer Taru u reklami za svoj brend, influencerica rodom iz Bosne i Hercegovine i kći Ivice Todorića postale su još bliže.

Prošlog vikenda našle su se na ručku, a s njima je za istim stolom bila srpska turbofolk zvijezda Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem. Te je večeri Aleksić imala koncert u jednom zagrebačkom klubu, a dolazak u glavni grad Hrvatske iskoristila je za ručak s prijateljicama.

Ljubav Ive Todorić prema izvođačima lakih nota odavno je poznata. Mediji su svojevremeno objavili fotografije s vjenčanja Željka Joksimovića (s kojim je u kumskim odnosima) na kojima se raspametila uz Svetlanu Cecu Ražnatović.

S Hanom Hadžiavdagić Tabaković nekoliko je godina u prijateljskim odnosima.

"S Ivom se družim dugo, a s obzirom na to da su prošlu kolekciju mnogo kupovale mame i kćerke, bila mi je to dodatna motivacija da pitam Ivu i Taru za suradnju. Predložila sam Ivi da bude dio kampanje kojom ću predstaviti novu kolekciju i ona je pristala. Ovo je više prijateljska nego poslovna suradnja", rekla je Hadžiavdagić Tabaković za Klix.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.