Tokio Hotel nastupa u Beogradu nakon otkazanog zagrebačkog koncerta

NJEMAČKA tinejdžerska atrakcija Tokio Hotel u okviru svjetske turneje "Humanoid" nastupit će u Areni Beograd. Umjesto ranije najavljenog koncerta u Zagrebu, odlučeno je da će skupina 28. ožujka 2010. održati koncert u Beogradu.

Ulaznice su u prodaji od srijede, 10. ožujka po cijeni od 350 kuna za fan pit, 280 kuna za tribine i 215 kuna za parter. Turnejom "Humanoid" skupina promovira istoimeni album, drugi koji je izdan na engleskom jeziku. S obzirom na to da je koncert u Zagrebu otkazan pod vrlo sumnjivim okolnostima, menadžment Tokio Hotela pristao je da se koncert ipak održi u regiji, i to u Beogradu. Budući da grupa još nije nastupala na ovim prostorima, omogućeno je svim fanovima iz regije da kupe ulaznice preko internetske stranice beogradske Arene.

Tokio Hotel pojavio se na glazbenoj sceni 2005. godine i stekao instant slavu među mlađom publikom u Europi. Iza sebe imaju 5 milijuna prodanih albuma, deset platinastih izdanja i četiri izdana singla. Nakon što su svoj treći album "Scream" objavili na engleskom jeziku, postali su poznati u cijelom svijetu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.