Tomica Petrović: Kakva trudnoća, Severina se napuhala od graha!

TOMICA PETROVIĆ demantirao nam je nagađanja o Severininoj trudnoći. "Najela se graha", kaže Petrović, aludirajući na trbuščić koji se nazirao ispod uske crvene haljine koju je Severina odjenula za drugi večer Cro A Portera, na koji je došla pogledati novu ponudu svoje prijateljice i švelje Danijele Car. A Severina je na ovogodišnjem Cro A Porteru zablistala više nego uobičajeno, iako su mnogi mislili da je to nemoguće, što je, zajedno s trbuščićem rezultiralo pokretanju glasina da je Koko možda na putu.

Severina, koja svoju želju za majčinstvom već odavno ne skriva, ljubavnu sreću pronašla je u javnosti prije nje nepoznatom konobaru i poduzetniku iz Rijeke Slavku Šajinoviću, zbog kojeg se, šuška se, trajno preselila u Rijeku. Nedavno je izjavila da će svojoj kćeri ime dati Koko prema liku dječaka iz Kušanovih romana, što je mnoge potaknulo da se zapitaju je li došlo vrijeme za promjene.

"Još od prije želim svojoj kćerki dati ime Koko, ali ne po čuvenoj Coco Chanel već po liku iz priče 'Koko u Parizu' i 'Koko i duhovi'. Ne poznajem nijednu Koko, ali mi se to ime jako sviđa", izjavila je nedavno.

U istom intervjuu progovorila je i o svojem velikom beogradskom koncertu za koji se, kako javljaju srpski kolege, već traži karta više. "Imat ćemo šest tematskih cjelina - rococo, cabaret s elementima kavanskog ugođaja, orijentalni, dalmatinski, naiva i disco. Upravo sam snimila i videospotove koji će se emitirati na video projektoru" otkrila je pjevačica koja dodaje da joj je najdraži spot za pjesmu "Muškarcu samo treba kurva".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.