Tomislav Bralić o preminulom članu klape Intrade: Još pamtim njegove zadnje riječi

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Klapa Intrade nedavno je predstavila pjesmu Miruj srce, posljednju koju su snimili s nedavno preminulim članom Mladenom Brižićem.

"Mladen je bio takav čovjek da bi i on sada nama govorio pjevajte i veselite se. Zadnje njegove riječi kad sam bio kod njega u bolnici – lijepo mi pjevajte. To je bio najveseliji čovjek i ja sam rekao da je on najbolji bas u Hrvatskoj i najbolji čovjek na svijetu bio", rekao je Tomislav Bralić za InMagazin.

Pjesma je čekala pravi trenutak više od 5 godina, a otkad je puštena slušateljima, klapa Intrade ponovno je dokazala da su u samom vrhu klapske pisme. Tomislav kaže - uvijek treba dati dušu u svaku pjesmu.

"Trudim se da se sve te nove pjesme koje otpjevam ljudima svide pa da ne kažu – neki će reći uvijek isto, neki kažu uvijek dobro, neki kažu opet nešto novo. Svakakvih komentara ima, ali ako ćemo to miriti po našim nastupima, mi smo već do Nove godine puni i sad ako je to neko mjerilo, onda to znači da smo u vrhu", zaključio je.

"Ribar sam stari nikad više neće zvučati isto"

Podsjetimo, bas klape Intrade Mladen Brižić preminuo je prije mjesec dana, a kolege su se od njega na Facebooku oprostili emotivnom objavom.

"Počivao u miru, naš Mladene. Ribar sam stari nikad više neće zvučati isto. Obitelj, pjesma i šala, a sve to isprepleteno, nosilo je našeg Mladena kroz život. Prekratak a bogat, ispunjen svime što je volio i čemu se predavao do kraja. Voljeli su svi i njega, onako velikog, duhovitog, razgovorljivog, posebno zanimljivog kad bi pričao po svome, preškim govorom.

I s onim širokim osmijehom, zaraznim smijehom, zezanjem najviše na vlastiti račun, dobroćudnošću i dobrotom. Mlađo je uvijek bio spreman saslušati, ne osuditi na prečac, pokušati razumjeti i opravdati, biti čovjek. Pjesmu je prosipao gdje god i kad god je za to bila prilika. Jer mu je to bio gušt, jer će pivati, govorio je, dok god bude moći", napisali su. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.