Tony Cetinski pobjesnio na kolege iz žirija Zvijezda: "Netko ima problem u glavi ili taštinu"

Foto: Instagram

BURA koju je podignulo finale showa Zvijezde na RTL-u i dalje se ne stišava. Nakon što su svoje nezadovoljstvo iskazali gledatelji, Tony Cetinski jutros je oko osam sati na Facebooku napisao svoj stav oko završetka tog glazbenog natjecanja.

>>>Gledatelji podivljali zbog Jessicine pobjede, reagirala i Antonija Blaće: "Molim vas da prestanete"<<<

"Dakle ovo kao za nekoga u žiriju nije bilo za 10 a kad netko ne otpjeva pola teksta i još opsuje na pozornici im je za 10!? E to znaci da netko ima problem u glavi ili taštinu koja ne priznaje da je netko perfektno otpjevao. E to je slijepo favoriziranje iz inata. Bravo Sara Andrić", napisao je uz video u kojem se vidi izvedba mlade finalistice te ocjene koje joj je dao dio žirija, a koje su manje od deset.

Kasnije je promijenio svoj status i samo napisao da ćemo o Sari sigurno još puno čuti.

U finalu je pobijedila Jessica Atlić McColgan, a drugo mjesto je zauzela Bernarda Bobovečki o kojoj Tony govori u svojoj objavi. Naime, Bernarda je zaboravila tekst posljednje pjesme koju je izvodila te pjevala o tome da je zaboravila tekst, a na kraju je i opsovala.

>>>Jessica nakon finala "Zvijezda" odgovorila na optužbe da je njen tata potplatio žiri i produkciju<<<

Publika ju je za to nagradila velikim pljeskom, a ni žiri joj nije zamjerio. U konačnom zbiru ocjena na kraju je za jedan bod bila bolja 17-godišnja Jessica, koja je tako postala nova hrvatska zvijezda. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.