Tony Cetinski razveselio štićenike Doma za djecu u Kaštel Lukšiću

 

TONY CETINSKI se dan prije svojeg spektakularnog koncerta u Splitu, odazvao na poziv štićenika iz Doma za djecu "Maestral", podružnice "Miljenko i Dobrila" u Kaštel Lukšiću i time pokazao kako je, pored toga što je veliki pjevač, i veliki čovjek. Svoje malene obožavatelje Tony je kao pravi gost darovao opremom za ljetovanje, priborom za učenje i zabavu i, naravno, slatkišima.

Ipak, darovi su bili u drugom planu jer, kako je rekla njegova PR menadžerica Snježana Jerković, djeca su bila toliko oduševljena Tonyjevim dolaskom da ih ni hrpa slatkiša nije mogla odvući od njegovog društva. Cetinski im je podijelio i ulaznice za svoj koncert u Splitu, na kojemu će nastupiti i finalisti showa "Hrvatska traži zvijezdu" Bojan Jambrošić, Zoran Mišić, Barbara Dautović, Nikolina Kovačević i Matej Miličić.

Impresivna pozornica, scenografija, pirotehnika, razglas i rasvjeta spremni su za sutrašnji Splitski koncert na Starom placu, u sklopu turneje "Furia Tour",  kojim bi se trebao ponoviti spektakl iz zagrebačke Arene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.