Tony Cetinski snima duet sa Sonjom Bakić iz Operacije Trijumf

SUDIONICA showa Operacija Trijumf, Sonja Bakić, ovih je dana u Zagrebu održala svoj prvi nastup u Hrvatskoj, radi na albumu prvijencu, snima spot, a uskoro se sprema i na snimanje dueta s Tonyjem Cetinskim. Video za Sonjin prvi hit "Prisoner", koji se već tjednima nalazi na vrhu svjetskih ljestvica, Sonja i bend planiraju snimiti na Pagu u narednim tjednima.

"Sonja je izrazito zadovoljna prilikom da snimi duet s Tonyjem Cetinskim. Ovim putem bi se zahvalili Ivani Nobilo Cetinski i Tonyju Cetinskom koji su prepoznali Sonjin talent i izvrsnu kvalitetu njenog glasa. Pravo je osvježenje naći na estradi osobe koje su spremne poduprijeti pjevačicu na početku karijere i time joj dati dodatni polet. Vjerujemo da to samo potvrđuje njihovu veličinu i profesionalnost", izvijestili su iz Sonjinog menadžmenta.

Branko Požgajec, pjevač i pokretačka snaga grupe Drugi način koja uskoro slavi 35 godina od izdavanja prvog albuma, o Sonjinom prvom nastupu u Zagrebu je kazao: "Meni je čast što sam večeras imao takvo zadovoljstvo slušati vokal takvih kvaliteta. Kod nas ne da su rijetki, već jednostavno nema takvih ženskih vokala. A i bend je bio odličan. Niti jedna greška. Sve u svemu savršena svirka, koju odavno nisam imao prilike čuti".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.