Top 10 videa s Youtubea kojima smo se smijali: Jeste li ih pogledali baš sve?

Screenshot: Youtube

PO SVEMU sudeći, publika je u 2015. pokazala da ima šarolik ukus tako se na listi TOP 10 najpopularnijih videa na Youtubeu našlo smiješnih podvala, nekih impresivnih vokalnih i plesnih izvedbi, pa sve do maštovitih reklama.

1. Prvo mjesto pripalo je preslatkoj 4-godišnjakinji, Heaven King, čija plesna koreografija na pjesmu "Watch Me“ ima više od 115 milijuna pogleda iz cijelog svijeta.


2. Slijedi reklama koja je prikazana na Super Bowlu za igricu "Clash of Clans" u kojoj Liam Neeson glumi ljutitpg agresivca koji ne može dočekati osvetiti se igraču koji ga je porazio.


3. Video naziva "crazy plastic bell prank" u kojem muškarac kuću napuni šarenim plastičnim lopticama sakupio je gotovo 56 milijuna pogleda.


4. Četvrto mjesto pripalo je video uratku "Love Has No Labels“ kampanje Ad Councila koji je pokušao pokazati ljubav ne poznaje rase, dob ni spol. Parovi su stajali iza uređaja koji ih je projicirao na ekranu u obliku kostura, sugerirajući da smo svi isti ispod kože.


5. Na sredini liste je urnebesna lip sync bitka između glumaca i komičara - Willa Ferrela i Kevina Harta te televizijskog voditelja, Jimmyja Fallona.


6. Šesto mjesto drži Justin Bieber koji je šarmirao svoje obožavatelje u "carpool karaokama“.


7. Sljedeći po redu je popularni "uradi sam“ kućni uradak u kojem muškarac stoji unutar balona koji se puni vodom. Na kraju je balon pukao od vode, a gledatelji videa – od smijeha.


8. Calcum Scott, koji je na audiciji "Britain's Got Talent“ showa savršeno otpjevao pjesmu "Dancing On My Own“ švedske kantautorice, Robyn.


9. Pretposljednji je video simpatičnog policajca iz američkog Dovera koji se u automobilu razbacao na pjesmu "Shake It Off“ Taylor Swift.


10. Na samom kraju liste je urnebesni video urnebesnog Jimmyja Kimmela u kojem predsjednik Obama sjedi i čita zločeste tweetove o sebi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.