Tori Spelling se nakon 18 godina braka rastaje od supruga. Par ima petero djece

Foto: Instagram

TORI Spelling podnijela je zahtjev za razvod od supruga Deana McDermotta s kojim je bila 18 godina i zatražila je skrbništvo nad njihovom maloljetnom djecom. Par ima petero djece - Beaua (7), Liama (17), Stellu (15), Hattie (12) i Finna (11). 

Prema pravnim dokumentima do kojih je došao TMZ, glumica je kao datum rastave navela 17. lipnja 2023., a kao razlog navela nepomirljive razlike. Tori je zatražila isključivo fizičko skrbništvo nad djecom te zajedničko zakonsko skrbništvo prema kojem bi otac mogao posjećivati djecu prema dogovoru. Spelling je također od suda tražila da prisili Deana da plaća alimentaciju i da mu se oduzme mogućnost da isto traži od nje. 

Brak im je navodno pred kraj bio u banani

Glumac je vijest podijelio na Instagramu. "S velikom tugom i teškog srca javljam da smo Tori Spelling i ja nakon osamnaest godina veze i petero sjajne djece odlučili krenuti svatko svojim putem. Usprkos novom početku za nas, nastavit ćemo zajednički odgajati našu djecu. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom razdoblju kako bismo ga svi skupa što lakše prebrodili", napisao je. 

Tori i Dean vjenčali su se 2006., nedugo nakon što se on rastao od prve supruge, Mary Jo Eustace, s kojom ima sina Jacka. Samo nekoliko dana nakon što je objavljena vijest o njihovom razvodu, izvor blizak paru ekskluzivno je za Sun rekao da je njihov brak pred kraj bio "potpuna katastrofa".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.