Video - Trailer novog "Batmana": Seksi Anne Hathaway glumi ženu mačku

FANOVI "Batmana" su dobili priliku da provjere kako će izgledati novi nastavak "Batmana: The Dark Knight Rises" u jučer objavljenom traileru. Posljednji nastavak redateljske trilogije Christophera Nolana pokazuje Christiana Balea kao Brucea Wayna, Garyja Oldmana kao Jima Gordona i Josepha Gordon-Levitta kao Johna Blakea. Glavnog negativca, terorista Banea glumi Tom Hardy. Ženske uloge pripale su seksi Anne Hathaway kao Selini Kyle tj. ženi mački, koju vidimo u traileru kako šapuće Bruceu Waynu na uho, te slatkoj Francuskinji Marion Cotillard.

U filmu se još pojavljuju i Morgan Freeman i Michael Caine kao Bruceov vjerni batler Alfred. Toma Hardyja je za ulogu glavnog negativca Banea odabrao sam Nolan. Bane je prema stripu dijete rođeno i odgojeno u zatvoru izmišljene karipske zemlje Santa Priscae, a u filmu je transformiran u zastrašujućeg, ogromnog čovjeka-stroja koji je osnažen otrovom.

Tom je o svom liku rekao: "On je brutalan. On je tip koji je klinički usmjeren i ekstremno brutalan. Ako će izabrati iz mase nekoga da ga ubije, on će izabrati trudnicu ili staricu. Pobrinut će se da svi stoje i da ga slušaju. Kad ga pogledate, jasno je da će on biti fizički izazov kakav Batman još nije imao".

"Batman: The Dark Knight Rises" u kina dolazi u srpnju sljedeće godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.