Trajno iselili Meghan i Harryja: Usred noći iznijeli njihove stvari iz kuće

Foto: EPA-EFE

MEGHAN MARKLE i princ Harry predali su ključeve svog bivšeg doma Frogmore Cottage princezi Eugenie. Kako pišu britanski mediji, sve stvari bivših stanara iznesene su usred noći kako bi se novi stanari mogli useliti. Njihove stvari poslane su Meghan i Harryju u Kaliforniju.

Trudna princeza Eugenie (30) i njen muž Jack Brooksbank uselili su se prije tri tjedna u rezidenciju koju su Meghan i Harry temeljito obnovili. 

Iako Frogmore Cottage na papiru ostaje britanska rezidencija vojvoda od Sussexa, šanse da će se oni u nju vratiti gotovo i ne postoje.

"Kombiji za selidbu stigli su usred noći i ispraznili kuću. Definitivno se nije htjelo da ih itko vidi. Uzimanje stvari i predavanje ključeva prilično je očit znak da se Meghan i Harry ne misle vratiti. Čini se da presijecaju sve veze i planiraju produljiti svoj boravak u Americi, možda zauvijek", rekao je izvor za The Sun.

Eugenie i Jack u rujnu su objavili da će u novoj godini dobiti prvo dijete. 

"Frogmore je uređen prema Meghaninom i Harryjevom ukusu, a računalo se i na Archiejev dolazak pa je idealno mjesto za odgoj djeteta. Bonus je što su blizu Eugeninih roditelja, ali i kraljice. Meghan i Harry nisu bili oduševljeni rezidencijom, no Eugenie i Jack jesu", dodao je izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.