Transparenti ispred suda u Beogradu privukli pažnju, ljudi podržali Milenu Radulović

Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

Danas je trebalo biti nastavljeno suđenje učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću, kojeg je glumica Milena Radulović optužila za silovanje. Međutim suđenje je odgođeno zbog njegovog zdravstvenog stanja, koje se prema riječima njegovog odvjetnika Zorana Jakovljevića dodatno zakompliciralo, piše N1.rs. Aleksić bi navodno trebao ići na još jednu operaciju.

Sudac je upozorio Jakovljevića da je priloženi dokument neadekvatan jer je to zapravo nalaz liječnika opće prakse koji nije nadležan da odlučuje o tome može li Aleksić prisustvovati suđenju. Reagirao je i Milenin odvjetnik Jugoslav Tintor.

 Jugoslav Tintor

"Ne samo što je nalaz izdan od liječnika opće prakse, već konstatacije o kojima ne mogu ni govoriti ne prelaze formalni prag da bi ispunile kriterij da opravdaju nečije odsustvo. Stvaraju se uvjeti za prisilno dovođenje", izjavio je.

Suđenje je naposljetku odgođeno za 22. travnja, 20. svibnja i 24. lipnja.

Ispred Višeg suda u Beogradu neki su došli podržati Milenu Radulović i pojavili se s transparentima. U Višem sudu su se pojavili samo odvjetnici i zastupnici optuženog Aleksića i njegovih žrtava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.