Traži je Interpol: Kći bivšeg diktatora Angole jela odrezak u Salt Baeovom restoranu

Foto: Instagram

NAJTRAŽENIJA bjegunka, Isabel Dos Santos, na Instagramu je objavila nekoliko storyja prilikom posjete jednom od restorana turskog chefa Salt Baea u Dubaiju. 

Kći bivšeg diktatora Angole jela je odrezak koji joj je Salt Bae stavio direktno s noža u usta. Cijena odreska koji je Isabel jela u restoranu iznosi i do nekoliko tisuća funti, piše Daily Mail. 

Inače, Isabel je tražena zbog prevare, pronevjere i pranja novca. Globalna policijska agencija Interpol je objavila crvenu obavijest za milijarderku iz Angole te traže od svih policijskih uprava svijeta da je lociraju i uhite. Dos Santos prati niz optužbi za korupciju, no ona i dalje izbjegava vlasti.

>>Najbogatija žena Afrike optužena da je ispraznila državnu blagajnu Angole

Isabel na Instagramu prati 407.000 ljudi, a prošle je godine objavila i fotku sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. 

Inače, ovo nije prvi put da su kontroverzne ličnosti posjetile Salt Baeov restoran. Vijetnamski komunistički dužnosnik To Lam snimljen je dok su ga ručno hranili zlatnim odreskom u Salt Baeovom restoranu u Londonu u studenom 2021. godine. Video je objavljen na TikTok profilu Nusr-Et Steakhouse, ali je brzo izbrisan. 

Pročitajte više