"Tražio sam hranu i lijekove, ali nisam ih dobio jer su čekali da puknem"

STJEPAN BARIŠIĆ - GEGO, bivši farmer koji je izbačen s Farme zbog svog agresivnog ponašanja odlučio je sve "otvoreno" ispričati kakva je zapravo situacija "tamo".

Na Hvar se vratio pothranjen

"Znam, ušao sam na Farmu kao čovjek, a izašao kao Rambo. Ali to je zato što je na Farmi bilo gore nego u ratu. U ratu sam barem znao tko je na mojoj strani, a tko protiv mene", tim je riječima  Gego opisao za magazin Extru stanje na "bojištu". Farmer koji je najčešće ulazio u konflikte s ostalima priznao je kako je u svoj rodni Hvar stigao pothranjen, s upalom pluća i povećanim limfnim čvorovima, ali i napomenuo kako nije jedini. "Oni su pokvareni, tražio sam pomoć, hranu i lijekove, ali nisam ih dobio jer su samo čekali da puknem, jer im to diže gledanost",  pokušao je dočarati svoje viđenje Farme.

"Mario je pao u nesvijest"

"Radili smo teške poslove, jeli trule jabuke, a iako ne smijem govoriti u tuđe ime nego samo u svoje, moram otkriti da je i Mario Mlinarić kolabirao. Kad je pao u nesvijest, oni su pustili reklame i pružili mu medicinsku pomoć kako nitko ne bi primijetio što se događa. Neka se zna kakvi su to pokvarenjaci, a k tome su tu Marija Štrajh i njoj slični koji na Farmi u dogovoru s produkcijom prave nerede", otvorio je dušu Gego i pojasnio drugu stranu Farme. Da nije sve to samo puko Gegino razglabanje dalo se naslutiti i ranije kada je Mario jednostavno "pukao".

Mario je počeo urlati, dignuo se od stola te je čak odbio jesti pola tanjura musake koja mu je ostala. "Meni se nikada u životu nije dogodilo da meni mora doći infuzija da bih mogao doći k sebi. Ja ću ti kopati od jutra do mraka i izvodit ću show, ali mi ne možeš dati teglu kvasca za sedam dana. To je to, ja ću izaći van", izjavio je Mario koji se u posljednjih nekoliko dana poprilično iskazao svojom marljivošću u Farmi. Je li to tek puki ljubomorni ispad običnog PTSP-ovca ili druga strana reality showa saznat ćemo kada i ostali seljaci napuste show ili kad i oni kao i Gego postanu pothranjeni i bolesni.

S.C.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.