Trener Edo iz ŽNV-a posvetio objavu kćeri: "Mi smo cijepljeni trećom dozom ljubavi"

Foto: Instagram

TRENER Edin Mehmedović, koji je Hrvatima poznat iz emisije Život na vagi, na Instagramu je podijelio objavu koju je posvetio svojoj trećoj kćeri Ariani. Malena se rodila krajem prošle godine, a otada Edin često objavljuje sadržaj s njom i njenim starijim sestrama. 

"And Just Like That... Svijet se nastavi okretati, ali ništa više nije isto. Dok se drugi zabavljaju svakodnevicom, mi smo cijepljeni trećom dozom ljubavi. Dani postaju noći, jutra postaju sutoni... Htio bih sudjelovati u toj svakodnevici, ali nešto me vuče u ovaj limb zaljubljivanja u tebe. 

I ne mogu, a da budem iskren niti želim, pustiti te iz svojeg naručja... Bojim se, ako te samo na trenutak spustim, da ćeš mi pobjeći u svijet i svakodnevicu. Ostani tu, sa mnom, u ovom našem malom svemiru beskonačne ljubavi", napisao je Edin u objavi. 

U komentarima su mu se javili pratitelji kojima su se fotografija i opis jako svidjeli. 

"Uživajte u zajedničkim trenucima", "Prekrasno napisano, divna beba i divna obitelj", "Ono najljepše", "'cijepljeni trećom dozom ljubavi..."', Mala srećica nije ni svjesna kakva je sretnica. Predivno napisano", "Kakve riječi ljubav ispisuje", "Ljubav tatina", neki su komentari. 

Podsjetimo, Edin je u prosincu prošle godine s pratiteljima podijelio sretnu vijest da je postao otac. Podijelio je papirić iz bolnice na kojim pišu najosnovniji podaci o tek rođenoj bebi, a u opisu je napisao da mu je to "najbitniji papirić koji je dobio u životu".  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.