Trener jahanja Vanje Mamić slomio zglob pri padu s konja?

RENATO LEVANIĆ posljednjih tjedana puni medijske stupce nesretnim slučajevima koji ga prate na svakom koraku. Naime, nakon što mu je netko zapalio Mercedes ML, trener jahanja sada je pak slomio skočni zglob, i to, kako tvrdi, pri padu s konja.

Levanić se trenutno nalazi u bolnici, a kako piše Sportplus, ne smije se oslanjati na nogu punih šest tjedana te ne smije ni jahati, što ga je najviše pogodilo. Ipak, liječnici su nesretnom Levaniću rekli da je imao sreće te da će se vrlo brzo moći vratiti jahanju.

Renato Levanić postao je poznat široj javnosti nakon što se počelo pričati da je u ljubavnoj vezi s Vanjom Mamić, suprugom Zorana Mamića, koja se odlučila rastati od dugogodišnjeg supruga. Iako su demantirali glasine o aferi, Levanića od tada prati loša sreća.

Vanja Mamić u teškom psihičkom stanju?

Podsjetimo, prvo mu je nepoznati počinitelj ispod desnog kotača njegova skupocjenog Mercedesa postavio drvenu kutiju ispunjenu novinskim papirom, polio je lakozapaljivom tekućinom i zapalio, izazvavši požar u kojemu su izgorjela tri automobila, dok je sada nezgodno pao s konja i završio u bolnici zbog slomljenog zgloba.

Osim Levanića, čini se da ni Vanju ne prati sreća s obzirom na to da je, kako tvrde njezini bliski prijatelji, u teškom psihičkom stanju te se čak obratila udruzi B.a.b.e. zbog problema oko raspodjele bračne stečevine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.