Trenutak istine: Viktor se seksao u troje bez supruge, Angie voli orgije

U TREĆEM nastavku showa Trenutak istine, Viktor Matulina iz Rijeke, nastavio je svoj put do glavne nagrade. Podsjetimo se, Viktor je u prošlom nastavku showa otkrio da je strastveni kockar, da se ponekad voli popiškiti u krevet te što je sve spreman napraviti zbog kocke.

Na samom početku današnje emisije Viktor je priznao da je znao pomisliti da mu je seks sa suprugom dosadan i naporan. Odmah zatim i na drugo pitanje odgovorio je potvrdno. "Da, imao sam seks u troje bez supruge od kad sam u braku", rekao je Viktor koji dodaje da to svojoj supruzi nikada nije priznao.

"Seks u troje je uzbudljiviji nego onaj jedan na jedan"

"Uzbudljiviji je nego onaj jedan na jedan. Nisam se sjetio zvati suprugu", odgovarao je Riječanin na provokativna pitanja Jasne Nanut. "Jeste li se ikada upustili u seksualni odnos s nekom osobom iz swingerskog kluba u vašem stanu" - glasilo je pitanje na koje je Viktor također odgovorio s "Da". "Nije me strah što će mi supruga reći. Razgovarat ćemo kad dođem kući", priznaje kockar iz Rijeke.

Nakon što je detaljno opisao svoja grupna iskustva, 36-godišnjak je priznao da njegova supruga kupuje kruh kod jedne od njegovih brojnih ljubavnica. "To je tamo negdje u blizini, ne znam kako se zove pekarna", tvrdi natjecatelj. Viktor, kojeg uzbuđuje da ga netko gleda tijekom seksa, je nakon osvojenih 50 tisuća kuna rekao da je pomalo uzburkan, ali nastavio je davati provokativne odgovore na ista takva pitanja.


"Jeste li ikada od novca namijenjeno vašem djetetu kupili brandiranu odjeću", bilo je pitanje za 100 tisuća kuna na koje je Viktor također rekao "da" i odgovorio istinito. Baš kao i svi prijašnji natjecatelji, Viktor je stao na tom osvojenom iznosu, zahvalio se i otišao kući. 

"Mislim da izgledam bolje od većine naših estradnih zvijezda"

Nakon kontroverznog Viktora, na njegovo mjesto sjela je Angie Garany, informatička programerka iz Zagreba koja priznaje kako nije u vezi te da su joj novci potrebni kako bi riješila financijske dugove. "Dobronamjerna" Angie, koju prijatelji od milja zovu Angelina, odmah na početku je priznala da misli da izgleda bolje od većine naših estradnih zvijezda.

"Htjela bih promijeniti guzu, povećala bih je", priznala je bivša manekenka koja voli nositi manji grudnjak kako bi joj grudi izgledale veće. "Istina je ponekad smiješna", rekla je voditeljica nakon što je Angie rekla da se voli gledati gola u ogledalu.

Nakon osvojenih deset tisuća kuna, pitanja su postala mnogo intimnija. Između ostalog, Angie je priznala da uživa kad je nadmoćna u seksu te da je sudjelovala u orgijama. "Kako ću saznati što volim, a što ne volim ako ne probam? Znatiželjna sam", tvrdi 27-godišnja biseksualka koja je u orgijama sudjelovala nekoliko puta.

I ne baš tako uporna Angie, otišla je iz studija s 25 tisuća kuna nakon što je priznala da je svoj vibrator posuđivala nekome drugome te da se nekoliko puta ozlijedila tijekom seksa. "Pa bilo je trenutaka kad se previše zaneseš, udariš glavu i ozlijediš i sebe na njega. To je samo kroz strast", rekla je za kraj Zagrepčanka kojoj je osvojeni iznos sasvim dovoljan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.