Trenutak istine: Voajer Danijel je imao sudar s kombijem punim časnih sestara

U VEČERAŠNJOJ emisiji Trenutak istine gledali smo Suada Mujagića iz Zagreba koji je u prošloj emisiji osvojio 10 tisuća kuna. Podsjetimo, Suad je priznao da čupa obrve kako bi bio seksipilniji, zatim da brije prsa i ruke te da mu je fizički uzor Mike Tyson. Na početku svog gostovanja 27-godišnjak je otkrio da se svojom suprugom oženio na nagovor roditelja. Na pitanje je li mu solarij bitniji od obiteljskih obaveza, Suad je odgovorio potvrdno i otvorio si vrata prema 25 tisuća kuna. "Čovjek bolje izgleda, ljepše se osjeća", komentirao je Suad.

"Obožavam svoju suprugu i znam da ću ostati bez nje nakon ovog showa"

Osim što mu se gadi vlastita supruga ako se ne istušira prije seksa, Zagrepčanin je priznao da se na dan svog vjenčanja osjećao razočaranim odabirom žene s kojom će provesti život. "Obožavam svoju suprugu i znam da ću ostati bez nje nakon ovog showa", otkrio je 27-godišnji Suad kojeg, očito, ta činjenica nimalo ne dira. Također, bio je u trojcu s prijateljem Gojkom, koji mu je bio pratnja u studiju, i ženom koja nije njegova supruga. 

Osim što voli seks, Suad je, priznaje, bio i plaćen za svoje usluge. "Bio sam žigolo dva mjeseca", objasnio je Suad koji dodaje da je za pola sata zaradio 50 eura. Na pitanje je li se ikada hvalio svojim prijateljima da ima ženu koja samo čisti i šuti dok se on provodi s ljubavnicom, Suad je odgovorio "ne" i izgubio sav dotad osvojen iznos. Nakon Suada, na red je došao Danijel Matešković, konobar iz Zagreba.

Danijel, koji se profesionalno bavi automobilističkim utrkama, na prvoj je razini otkrio Jasni Nanut da o sebi u društvu govori u superlativima. Na pitanje je li ikada imao sudar s kombijem punim časnih sestara, Danijel je sa smiješkom odgovorio "da". Iako kao kućnog ljubimca ima udava, kontroverzni Danijel smatra da je divljim životinjama mjesto u divljini.

Također, priznaje 34-godišnjak, primio bi metak kako bi zaštitio predsjednika. Radio je kao zaštitar, ali nije mu se svidio taj posao jer nema dovoljno adrenalina u sebi. Za 10 tisuća kuna odgovorio je iskreno na pitanje jesu li mu se ikada upucavale djevojke za besplatno piće. Svoje mišljenje o njima nije htio otkriti već je naglasio da će na to pitanje odgovoriti za određeni novčani iznos.

"Posesivan sam u vezi"

S njim je u pratnji bila djevojka s kojom je u vezi dvije godine. Upoznali su se na masaži i nakon nekoliko "pusica" započeli su vezu. "Posesivan sam u vezi", rekao je Danijel koji je čak čučao ispod prozora svoje bivše zaručnice kako bi vidio tko je kod nje. Da je zaista posesivan dokazuje i njegovo priznanje da je uhodio svoje djevojke. "Imate instinkt koji vam nešto govori. Nešto mi je govorilo 'odi'", rekao je natjecatelj koji je zatim saznao da ga djevojka vara.

Voajera Danijela, koji je za kraj priznao da zamjera sadašnjoj djevojci što se ne želi vjenčati s njim, gledat ćemo i u sljedećoj emisiji. "Zamišljam cool vjenčanje. Traperice, tenisice, skupi se ekipa i dernek", objasnio je Zagrepčanin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.