"Tresem se od straha": Netflixov novi seks horor ljudima utjerao strah u kosti

Foto: Press

NETFLIXOV novi seks horor, kako su ga mnogi opisali, uznemirio je brojne gledatelje koji su svoje iskustvo podijelili na društvenim mrežama.

Cam je stigao na Netflix prije nekoliko dana, a donosi priču o djevojci koja izvodi seks show pred kamerom za svoje fanove na internetu, no jednog dana otkrije kako se ne može ulogirati na svoj profil jer je zamijenjena dvojnicom.

"Gledam Cam tek 10 minuta i već me uznemirio", napisao je jedan korisnik Twittera. "Cam se streama na Netflixu, a vilica mi je još uvijek na podu", dodao je drugi, dok su mnogi priznali da su se "usrali od straha".

U filmu protagonisticu Alice, koja se na sajtu Free Girls Live predstavlja kao Lola, glumi zvijezda iz Sluškinjine priče Madeline Brewer. Svoje gledatelje zabavlja krvavim performansima i razgovorima jedan na jedan, na čemu počinje zarađivati ozbiljan novac.

No kad netko, ili nešto, preuzme njezin identitet, njezin profil nastavlja dobivati na popularnosti i bez nje, a ubrzo se u gradu u kojem živi počinju pojavljivati i njezini zlokobni fanovi.

Neki su film opisali kao "X-rated verziju Black Mirrora", a riječi hvale za film, kao i za izvedbu glavne glumice, imao je i Stephen King.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.