Trg, klub ili restoran? Donosimo prijedloge gdje dočekati Novu godinu

Foto: Facebook

"GDJE ćeš za Novu?". Da nam je lipa za svaki put kad smo tijekom prosinca čuli to pitanje, imali bi barem za kavu. Ako još uvijek ne znate kamo ćete, a smrzavanje na gradskim trgovima uz "popularne" hrvatske izvođače ne dolazi u obzir, možda biste mogli razmotriti neke od naših prijedloga.

Ako vas pak zanimaju trgovi, ovdje možete doznati što vas čeka na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, ovdje što u ostatku grada, a ovdje što su pripremili drugi hrvatski gradovi.

Provjerili smo što popularni klubovi i restorani nude gostima u četiri najveća hrvatska grada i ono najvažnije - koliko to košta.

Zagreb
 
Doček u Laubi
 
Uz glazbu DJ-a Kirila Djaikovaskog i trubače, Lauba će svojim gostima ponuditi veći broj šankova s raznovrsnom ponudom pića i hrane. Cijene se kreću od 430 do 4000 kuna, a za taj novac dobivate neograničenu količinu pića i hrane i dobrog provoda.
 
Hollywood vanity club

Klub na Tuškancu priprema doček nove godine pod motom "finalna ružiona. Upad je 60 kuna, a u tu cijenu uključena je konzumacija po izboru.

Oxbo restoran hotela DoubleTree by Hilton Zagreb

Provedite posebnu novogodišnju večer u opuštenoj atmosferi OXBO restorana uz selekciju ukusnih delicija, pjenušac i glazbu u live izvedbi. Menu uključuje najukusnija jela poput carpaccia od kozica, argentiskog filea i gusje jetre sljubljenih s vrhunskim hrvatskim vinima.
Rezervacije i informacije +385 1 6001 914 i zagreb.oxbo@hilton.com

Više informacija pogledajte ovdje.

Rijeka
 
Doček 2017. u Klubu mladih Rijeka
 
Klub mladih Rijeka organizira doček Nove godine 5. godinu zaredom. Kako kažu, osigurali su odličnu atmosferu uz muziku DJ EOL-a, hranu i piće u neograničenim količinama, uključujući hranu za vegetarijance. Osigurana su sjedeća mjesta za stolom za sve uzvanike, a cijena aranžmana je 200,00 kn.
 
CLUB Boa
 
Klub Boa ove godine nudi proslavu Nove Godine u njihovoj glavnoj rezidenciji.Ulaz je slobodan i ne naplaćuje se, ali stol ćete morati rezervirati na vrijeme. Cijena stola je 390,00 kuna u koje je uključena boca žestice, a VIP je 1800 kn za 8 do 10 osoba.
 
Zadar
 
Poodrum
 
Za Doček Nove Godine Poodrumaši su pripremili band Pink Panther, dva residenta DJ-a i još jednog DJ za after party. Tu je i Konfeti show te glamurozni Balloon Drop. Na ulazu vas čeka piće dobrodošlice i šampanjac Stolove i separee rezervirajte na vrijeme i po treći put od postojanja kluba dočekajte Novu s nama! 
  
Doček u Arsenalu
 
Kroz novogodišnju noć vodite će vas Showtime bend uz pratnju zadarskog voditelja i Dj-a Elvisa Papića. Za hranu je zadužen majstor dalmatinske spize Renato Kraljev. Hrana je uključena u cijenu ulaznice, a svi će na ulazu dobiti posebne večernje dodatke. Cijena ulaznice iznosi 300 kn. 
  
Doček u lounge baru Ledani
 
Za doček je organiziran party pod imenom "Wonderland". DJ Meshi zadužen je za stranu glazbu, a DJ Dali G za domaću glazbu. Čeka vas bogati švedski stol, party poklon za svakog gosta i šampanjac. Cijena ulaznice je 100,00.kn
  
Split
 
Klub Central
 
Central organizira najveći klupski doček otvorenog tipa u gradu. Za glazbu će se pobrinuti DJ Klox i DJ Jakir, a sve goste očekuju i snack i finger food hrana. Ulaznice će se moći kupiti u pretprodaji po cijeni od 100 kn svakim danom od 12 do 15 sati u klubu. Proslava započinje u 22 sata i traje sve do 6 sati.
 
Vanilla Bar

Novu godinu možete dočekati i u popularnoj Vanilli, gdje će vas zabavljati DJ-evi, a za vas će biti pripremljeni canapei i snackovi te ponoćni šampanjac. Cijena ulaznice je 50 kuna, a uz rezervaciju stola 70.

Osijek

Klub Tufna

I ove godine pripremljen je 3u1 program, što znači da na 1. kat sviraju folk i balkanski hitovi, prizemlje će biti u edm, house i rnb ritmu, a podrum će najviše privući pozornost ljubitelja rock i ex-yu klasika.

Cijena ulaznice za prvih 100 komada je 150,00 kn za djevojke i 200,00 kn za momke. Nakon toga, cijena ulaznice je 200,00 kn za djevojke i 250,00 kn za momke. Za one spontane biti će i last minute ulaznice po cijeni od 250,00 kn za djevojke i 300,00 kn za momke. Broj ulaznica je limitiran.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.