Trifunović prvi put progovorio o 24 godine mlađoj ženi: "Mijenjamo DNK svaki dan"

Foto: Instagram

Sergej Trifunović nedavno se vjenčao sa svojom 24 godine mlađom suprugom Isidorom Mijanović. Sada je u emisiji 360 stepeni prvi put govorio o svojoj izabranici.

"Ja sam želio obitelj i smatrao da je to vrhunac ostvarenosti čovjeka i nikada nisam bio spreman da tu obitelj pravim kompromisno, s bilo kim, da bih uopće imao obitelj, tako da samo mogu da kažem: hvala Svevišnjem što se pojavila osoba s kojom je to apsolutno moguće", kazao je.

Osvrnuo se i na kritike zbog toga što je Isidora 24 godine mlađa od njega. "Ti komentari nemaju nikakve veze s ljubavlju. S ljubavlju ima veze isključivo ono što se dogodilo između moje vjenčane žene i mene. To je to", kazao je.

"Imam 51 godinu iako ne izgledam tako"

Kaže da se promijenio. "Mi mijenjamo DNK svaki dan, a ne sebe i svoje navike ako smo, naravno, pametni. Vjerojatno jesam i vjerojatno je to bio onaj trenutak 'kada središ kuću, onda se pojavi i gost'.

Zaista sam počeo sređivati kuću skoro godinu dana prije nego što se gost pojavio. Vjerujem da je ovo isključivo rezultat toga. Da ja nisam zavrnuo rukave da pospremim kuću, bi li se gost uopće pojavio? Učinio sam taj napor i, hvala bogu, to je tako", rekao je.

"Imam 51 godinu iako ni sam sebi ne izgledam tako. Došao je neki trenutak prirodno. U jednom trenutku sam zavapio: 'Bože, daj mi novog mene. Želim da se rodim nekako nov.' Nekako se tako i dogodilo. Brak je stvar koja je posljedica, ona nije stvar koja me je promijenila", ispričao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.