U Beču će se održati veliki koncert u čast Michaelu Jacksonu

JERMAINE JACKSON, brat preminulog kralja popa jedan je od organizatora velikog međunarodnog koncerta u čast Michaelu Jacksonu, koji će se održati 26. rujna ispred austrijskog dvorca Schönbrunn. Schönbrunn, sagrađen u 17. stoljeću, je izabran jer je, kako njegov brat kaže, Michael volio dvorce.

U priopćenju promotor toga spektakla, World Awards Media GmbH, stoji kako će Jermaine Jackson pojedinosti objaviti na konferenciji za novinare u Beču potkraj kolovoza te da se "ubrzano" radi na okupljanju najvećih svjetskih glazbenih zvijezda i izboru televizijske mreže koja će koncert uživo prenositi. Organizatori dodaju da je Grad Beč pristao biti domaćinom "tog jedinstvenog događaja".

Među izvođačima Madonna, U2, Lionel Ritchie i Whitney Houston?

Najavljeno je i kako bi koncert trebao trajati tri sata tijekom kojih bi desetak najvećih svjetskih izvođača trebalo otpjevati 15 do 20 Jacksonovih hitova. Pozornica koja će biti podignuta pred dvorcem imat će oblik krune, a procjenjuje se da bi u taj prostor moglo stati oko 90 tisuća gledatelja.

Austrijski mediji nagađaju kako bi među izvođačima mogli biti Madonna, U2, Lionel Ritchie i Whitney Houston. Organizatori to još uvijek nisu željeli potvrditi, ali su rekli kako će prodaja ulaznica najvjerojatnije započeti 20. kolovoza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.