U Bregovićevu luksuznu vilu na Jadranu sad mogu i turisti. Noć - 1400 eura

Foto: Booking.com/Jurica Galoic/PIXSELL

Vila Gorana Bregovića u Perastu u Crnoj Gori osvanula je na platformi za iznajmljivanje. Vila za koju su srpski mediji još prije desetak godina pisali da ju je Bregović kupio za svoje kćeri, u vrhuncu sezone (srpanj i kolovoz) iznajmljuje se po nešto više od 1400 eura za noćenje.

"Nalazi se na samo 400 metara od plaže Perast, a nudi smještaj s pogledom na more, besplatni WiFi i besplatno privatno parkiralište. Ovaj smještaj s pogledom i na planinu nudi terasu i bazen. Smještaj nudi prijevoz iz/do zračne luke, a dostupna je i usluga najma bicikala. Prostrana vila ima 4 spavaće sobe, TV i potpuno opremljenu kuhinju, koja gostima nudi perilicu posuđa, pećnicu, perilicu rublja, mikrovalnu pećnicu i toster", stoji u opisu vile.

"Udoban, klimatizirani smještaj također ima zvučnu izolaciju i kamin. Vila nudi posteljinu, ručnike i uslugu čišćenja. Vila ima vanjski kamin i prostor za piknik", piše još. Dozvoljeni su i ljubimci, bez dodatne naknade. Zabranjeno je pušenje u prostorijama vile, a gosti ne bi baš trebali ni zapartijati u vili.

Plaćanje se može izvršiti samo u gotovini, a vila može smjestiti ukupno 9 ljudi u četiri sobe. Fotografije vile otkrivaju luksuzno unutarnje uređenje, a prostorije su ukrašene i zanimljivim parodijama umjetničkih djela.

U galeriji pogledajte kako izgleda Bregovićeva vila.

Renovirao je 2015.

Bregović je vilu kupio početkom 2000-tih, a 2015. godine ju je renovirao i u nju uložio 20.000 eura. 

"Kako i sam Bregović često kaže, to je njegova druga kuća, koju mora održavati. Pošto je eksterijer pod zaštitom, s vremena na vrijeme ga voli preurediti. Često mijenja namještaj, a vidjet ćemo što će sad promijeniti. Nije to ništa krupno, ali sa suprugom se uglavnom dogovara o svemu", govorio je za srpske medije prije renovacije 2015. izvor blizak obitelji.

Pored ove nekretnine, Bregović posjeduje još i stan u Parizu, kuću na Jahorini, stan u Sarajevu, vilu u Zagrebu i šest nekretnina u Beogradu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.