U Brelima toples raj, Zagrepčani osvježenje potražili u Jarunu

LJETNE vrućine na plažu Punta Rata u Brelima izmamile su brojne mještane i turiste koji su osvježenje odlučili potražiti u moru. Mnoge djevojke odbacile su gornje dijelove kupaćih kostima kako bi što jednoličnije osunčale svoja tijela.

I dok je u Splitu sve bilo u znaku picigina, Vodičani su ponosno na plaži istaknuli plavu zastavu, a Zagrepčani spas od "pakla asfalta" potražili na jezerima Jarunu i Bundeku. Osječani i Vukovarci su se pak hladili u rijekama.

Prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, sutra će vrijeme biti pretežno sunčano i vrlo toplo, u mnogim krajevima i vruće. Uz umjeren i jak razvoj oblaka očekuju se lokalni pljuskovi i grmljavina, osobito u sjeverozapadnim i zapadnim krajevima, a mjestimice je moguće i izraženije nevrijeme. Vjetar će biti slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverozapadni. Na Jadranu će ujutro uz obalu puhati slaba do umjerena bura, danju prema otvorenome moru jugozapadnjak i jugo. Jutarnja temperatura će iznositi uglavnom između 19 i 24, u gorskim krajevima od 14 do 17, a najviša dnevna između 28 i 33°C.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.