U britanskom X Factoru ušla u finale, u Supertalentu ispala: "Problem je kad su 3 člana žirija seljaci"

Foto: Facebook

U JUČERAŠNJOJ epizodi "Supertalenta" Martina je napokon stisnula zlatni gumb, ali i bila je jedina članica žirija koja je sopranistici iz Trogira dala "da".

>>Hrvatica Antonia oduševila prepuni Wembley u finalu britanskog X Factora<<

Za izvedbu zahtjevne arije Antonia Mirat dobila je "da" samo od Martine Tomčić, dok ostali članovi žirija prema gledateljima nisu uspjeli obrazložiti zašto su joj dali "ne" te joj uskratili polufinale.

"Prepala me nastupom", rekao je Janko Popović Volarić, a Maja Šuput dodala je kako joj je nastup bio previše ekspresivan. Martina joj je ukazala na greške kojih je zbog vidljive treme bilo, no gledatelji Antoniji to nisu previše zamjerili. 

"Meni je bila naj naj, žena rastura, to što ju je malo trema... Pa normalno, koga ne bi!", komentirala je na Facebooku jedna gledateljica.

"Točno je, slažem se sa žirijem, nije žvaka za seljaka. Problem nastaje kad su tri člana žirija u vrlo gledanom i respektabilnom natjecateljskom showu, prema vlastitom priznanju, i sudeći prema izjavama nakon Antonijinog nastupa - SELJACI. Počela je kasniti kad je dobila prvi X, a svima koji su prvi puta u životu čuli Mozartovu ariju, koja se smatra jednom od najtežih sopranskih rola, poručujem neka nabave note i probaju je sami otpjevati. Čuj mene, pjevanje po notama!? Jesam plavuša..." - napisala je druga.

"Što ti je peh!", dodala je sljedeća, podsjetivši na činjenicu da je Antonia Mirat ušla u finale britanskog X Factora.

"Nije to peh, to je HR... Talent Show koji odbacuje kandidata koji je nastupio u superfinalu Britanskog X faktora pokazuje pravo lice obične seoske zabave, žalosno... ", imao je odgovor još jedan nezadovoljni gledatelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.