U kina stiže ljetni hit Brzina metka s Bradom Pittom i Sandrom Bullock

Foto: Press

PRETPREMIJERNO već ove srijede u domaća kina napokon dolazi najnoviji filmski spektakl "Brzina metka" za kojeg su ulaznice u prodaji! Priča ovog dugoočekivanog akcijskog trilera prati Bubamaru odnosno Ladybuga, nesretnog ubojicu kojeg utjelovljuje jedna od najvećih zvijezda Hollywooda - Brad Pitt.

Tijekom svojeg putovanja Ladybug komunicira s misterioznom ženom Mariom Beetle (Sandra Bullock) iz organizacije "Deer Creek International Business Solutions". Nakon niza nesretnih misija, ona uvodi Ladybuga u povratnički posao koji bi na prvu loptu trebao biti mačji kašalj. Međutim, krađa običnog kovčega pretvara se u očajnički pokušaj bijega iz najbržeg vlaka na svijetu. Na tom putu Ladybug susreće se s osebujnim i opasnim likovima koje već poznaje od ranije, dok će za neke tek saznati. Pogledajte finalni trailer za film "Brzina metka" (Bullet Train) i saznajte između ostalog i tko je Bijela Smrt zbog kojeg je Ladybug, odnosno, Brad Pitt spreman na sve ili ništa!

Ovaj akcijski triler s daškom komedije svakako biti će pravo ljetno osvježenje u domaćim kinima. Redatelj David Leitch potvrdio je već svoj "zanat" radeći na hitovima Deadpool 2, John Wick i Hobbs & Shaw. Također, bio je Pittov dvojnik u kaskaderskim scenama u filmovima Gospodin i gospođa Smith, Troja, Oceanovih 11 te Špijunska igra. Sigurni smo da će ovaj dvojac nastaviti svoj uspješan niz te da ćemo uživati u nadolazećem akcijskom spektaklu.

U Brzini metka Brad Pitt glumi Ladybuga, nesretnog ubojicu koji je odlučio obavljati svoj posao na mirniji način nakon što su neke misije pošle po zlu. Ipak, sudbina može imati drugačije planove jer Ladybuga nova misija dovodi u sudar sa smrtonosnim ubojicama iz cijelog svijeta – svi s povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima u najbržem vlaku na svijetu… i stoga mora pronaći način kako pobjeći. Od redatelja filma Deadpool 2, Davida Leitcha, kraj puta tek je početak divlje, nezaustavljive i uzbudljive vožnje kroz moderni Japan.

Brzina metka od 04.08. u svim kinima, pretpremijerno 03.08.2022.