U Mladom mjesecu fanovi našli čak 22 greške

VJERNI fanovi novog nastavka Sumrak sage, Mladog mjeseca, našli su 22 greške u filmu, ali to nije konačan broj, jer se popis neprestano popunjava.

Nakon što je u prvom filmu serijala Sumrak nađeno čak 97 grešaka, stranica moviemistakes.com objavila je popis gafova u Mladom mjesecu. Najčešće se radi o neprestanim promjenama Belline frizure koja se razlikuje od kadra do kadra ili položaju pojedinih predmeta koji se u jednoj sceni nekoliko puta premjeste. Tako je u sceni prekida Belle i Edwarda njena kosa u prvom kadru raspuštena, dok se u sljedećem kadru nalazi unutar njene kapuljače. U nekoliko scena su vidljive leće koje likovi vampira moraju nositi zbog promjene boje očiju.

Robertova frizura i vidljiv kamerman
Fanovi idu čak toliko daleko pa su primijetili da zrakoplovna tvrtka Virgin America kojom Bella leti u Italiju, leti samo između određenih američkih gradova. Zanimljivo je i kad se neki član filmskog seta nađe u kadru pa je tako u sceni gdje se kamera kruži oko Belle kamerman vidljiv dvaput i to u zrcalu iza nje.


No, nije glumica Kristen Stewart jedina koja mijenja frizuru u filmu, nego to čini i njen glumački partner Robert Pattinson. U posljednjoj sceni kad se njih svoje suoči s Jacobom, kojeg glumi Taylor Lautner, Robertova je kosa nepočešljana i podignuta s čela. Nakon što ih Kristen rastavi, njegova je kosa ravna i uredno počešljana, a za nekoliko sekundi je ponovo razbarušena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.