U nedjelju se održava dodjela regionalnih MTV Movie Awards, nastupaju Jinxi

U NEDJELJU će se u Beogradu održati dodjela MTV Movie Awards 2011. Dodjelu će voditi Ida Prester, a i sama je prije dvije godine dobila nagradu MTV-ja za najboljeg regionalnog izvođača sa svojom grupom Lollobrigida. Osim filma, očekuje se i kvalitetan glazbeni program. Popularni Jinxi oduševit će prisutne, a atmosferu će osim njih, zagrijati i Aleksandra Kovač te makedonska grupa Bei the Fish i pop princeza Karolina Gočeva.

Budući da je večer ipak posvećena filmu, slovenska glumica Katarina Čas te glumci Gordan Kičić i Stefan Kapičić uručit će nagrade pobjednicima u tri kategorije, one za najbolji film, glumicu i glumca.  Nagradu će dodijeliti Vojin Đorđević. Glasovanje za pobjednike na prvoj dodjeli Gorki list MTV Movie Awards traje do petka u ponoć, stoga požurite i glasajte za svoje favorite.

U kategoriji za najbolji film nominirani su "Gremo mi po svoje", "Tilva Roš", "Monteviode, Bog te video", "Šuma Summarum" i makedonsko ostvarenje "Majki". Što se glumica tiče, tu su Marija Škaričić, Iva Kranjc, Nina Janković, Lucija Šerbedžija i Branka Katić. Od glumaca kao najboljeg možete izabrati između Leona Lučeva, Nikole Rakočevića, Miloša Bikovića, Petra Strugara te Jurija Zrneca. Budući da se broje isključivo glasovi publike, o pobjedniku u potpunosti odlučujete upravo vi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.