U prodaji je 800 posljednjih ulaznica za najiščekivaniji koncert godine u Puli

Foto: Dusko Marusic/Pixsell

U PRODAJI se nalazi posljednjih 800 ulaznica partera za koncert Robbieja Williamsa, koji će održati 28. lipnja u pulskoj Areni, objavio je organizator koncerta. Prvi nastup, 27. lipnja, u potpunosti je rasprodan, kao i dva sektora drugog koncerta, a u prodaji je posljednjih 800 ulaznica za sektor parter.

Dva ekskluzivna hrvatska datuma dio su velike europske turneje XXV Tour 2023 – 25 Years Of Hits, koja je počela 20. siječnja.

U sklopu europske turneje Williams će održati 50 koncerata, a Amfiteatar u Puli jedini je nastup u našoj regiji te jedan od rijetkih kojem su dodijeljena dva datuma. Sudeći prema setlistama s dvije svirke u bolonjskoj Unipol Areni, Robbie Williams je doista na put ponio najveće hitove iz tri desetljeća duga karijere.

Nakon Hey How Yeah Yeah i Let Me Entertain You proletio je kroz svoje pop klasike kao što su Angels, Feel, Come Undone, Eternity, Rock DJ, Candy, Old Before I Die, Kids, No Regrets, nekoliko hitova iz Take That faze poput Do What U Like, Could It Be Magic i  She Flood, dodavši im covere Don't Look Back In Anger grupe Oasis i She's The One World Partyja.