RTL predstavio program: Na proljeće hrvatsko-srpski celebrity Survivor na Kostariki

PRILIKOM sinoćnjeg predstavljanja jesenske programske sheme RTL Televizija najavila je i jedan od svojih proljetnih aduta. Nakon regionalnog Big Brothera, naime, slijedi regionalni Survivor - i to u celebrity verziji. Reality će se snimati na Kostarici, a voditeljska palica ni ovog puta neće izmaknuti, što se te uloge tiče odličnoj Antoniji Blaće. Natjecatelji će biti 22 slavne osobe iz Hrvatske i Srbije.

RTL je svoju programsku shemu predstavio sinoć na partyju na kojem su bile sve zvijezde te televizije. U ZET-ovo skladište stigle su posebnim tramvajem te iz vozila javnog prijevoza izašle ravno na crveni tepih. Ulogu domaćina na predstavljanju preuzeo je Ivan Šarić, koji je svojim duhovitim doskočicama zabavljao okupljene. "Ako ste nešto propustili na TV-u, ne brinite, reprizirat će se sljedećih deset godina", šalio se Šarić u svom poznatom stilu.

Antonija Stupar Jurkin se vraća: To mi je izazov nakon stanke zbog porodiljnog dopusta

Na prezentaciji programa bile su i zvijezde domaće RTL-ove serije "Ruža vjetrova", Robert Kurbaša, Nives Ivanković, Anja Alač, Matko Knešaurek i Frano Lasić. U opuštenoj atmosferi osvrnuli su se na snimanja, koja im znaju biti naporna jer dugo traju, ali se na njima ujedno mogu i dobro upoznati te zabaviti. Antonija Blaće, koja se već potpuna navikla na reality format zahvaljujući ponajviše Big Brotheru, vodit će i novi serijal "Survivor" na proljeće. Antonija Stupar Jurkin kreće s nedjeljnim, vikend izdanjem Exkluziva te će se na male ekrane vratiti nakon porodiljnog dopusta. Otkrila nam je da joj to predstavlja izazov upravo zbog stanke koju je napravila nakon rođenja kćeri.

Predstavljene su i već poznate serije koje će nastaviti s emitiranjem, kao što su  "Večera za pet", "Jezikova juha" te "Ljubav je na selu", s novim licem, voditeljicom Marijanom Batinić. Ona se upoznaje s novim kolegama i kaže da se dobro snašla te joj  ne nedostaje kolegica Petra Nižetić, s kojom se inače pojavljuje u duetu. "I dalje radimo zajedno na drugim projektima, i zapravo se sada vidimo i više nego inače", rekla nam je Marijana.

Na predstavljanju su bili i natjecatelji te pobjednici showa "Hrvatska traži zvijezdu"

Osim domaćih proizvoda, ljubitelji kriminalističkih serija i dalje će uživati u novim epizodama "Kostiju", "Mentalista" i "CSI-ja", a Antonija Mandić vratit će se na RTL 2 u svojoj emisiji "Studio 45". Ivan Šarić još ne zna hoće li se mikrofona prihvatiti u novoj sezoni showa "Hrvatska traži zvijezdu", a iz prethodnih su na RTL-ovom predstavljanju bili natjecatelji i pobjednici: Kim Verson, Bojan Jambrošić te Goran Kos s djevojkom, koja ga vjerno prati na sličnim događanjima i, kako kaže, podupire u svemu. Renata Sopek, Edita Misirić, Antonija Stupar Jurkin, Antonija Blaće te ostale zvijezde RTL spremno su blistale pred fotoaparatima i dobro se zabavile na predstavljanju programa, na kojem su bili i Robert Kurbaša, Gordan Kožulj,  Igor Bobić, Bois Mirković, Filip Brkić, Tomislav Jelinčić te brojni drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.