U Šibeniku ovog vikenda koncert koji je rasprodan u tri sekunde još prošle godine

Screenshot: YouTube

LORDE ovog vikenda stiže u Hrvatsku. Pop zvijezda će nastupati na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila 18. i 19. lipnja 2022. Oba koncerta su rasprodana prošlog lipnja u jednom danu (točnije za tri sekunde), u izrazito smanjenom kapacitetu i uz dostupnih svega 1070 ulaznica po danu. 

Lorde u Hrvatsku dolazi u sklopu Solar Power turneje, nakon što je na nedavnoj Primaveri bila headliner te nastupala uz imena kao što su The Strokes, Massive Attack, Tyler The Creator ili Gorillaz. U Šibenik dolazi sa svojom velikom produkcijom, najvećom koja je do sada postavljena na Tvrđavu sv. Mihovila.

Kako se približavaju datumi koncerata i rješavaju posljednja produkcijska mjerenja, moguće je da se u prodaju pusti još po desetak ulaznica za oba datuma u danima prije održavanja koncerata, najavljuju organizatori. 

Majka joj je dalmatinskih korijena

Višestruka dobitnica Grammyja i jedna od najmlađih izvođačica koja je osvojila međunarodne ljestvice, punim imenom se zove Ella Marija Lani Yelich-O’Connor. Rođena je na Novom Zelandu, majka joj je dalmatinskih korijena, a sama Lorde posjeduje dvostruko državljanstvo.

Od kada se pojavila na sceni kao 16-godišnjakinja 2013., s najvećim hitom godine Royals, Lorde pomiče granice alter popa i ostaje na vrhu stalno igrajući po svojim pravilima. Uopće ne koristi društvene mreže, promotivno se rijetko pojavljuje te između albuma uzima pauze koje traju tri do četiri godine.

Pročitajte više