Učinite dobro djelo i dođite gledati kako Eros Ramazzotti igra nogomet

"NAŠ MALI SVIJET" je naziv humanitarne akcije kojom se žele prikupiti sredstva za projektiranje, izgradnju i opremanje Dnevne bolnice Klinike za dječje bolesti KBC Split. Cilj je djeci maksimalno olakšati boravak u bolnici, na način da će se moći liječiti a da ne provode cijeli dan u bolnici. Po primitku terapije djeca će moći otići kući i provesti veći dio dana sa svojom obitelji, što pozitivno utječe na tijek liječenje malih pacijenata. Planirani financijski cilj akcije je sedam milijuna kuna.

Velike zvijezde koje će uveličati spektakl

Sredstva potrebna za ostvarenje projekta imaju namjeru prikupiti odigravanjem revijalne nogometne utakmice između talijanskih pjevačkih zvijezda predvođenih Erosom Ramazzottijem i hrvatskih pjevača - nogometaša. Utakmici će se tako pridružiti: Luca Barbarossa, Christian Vieri, Billy Costacurta, Marco Carta, Franco Baresi, Alessandro Costacurta, Maurizio Ganz, Leonardo, Tony Cetinski, Boris Novković, Thompson, Giuliano, Alen Nižetić, Goran Karan, Ivan Mikulić, Nikša Bratoš, Zvonimir Boban, Robert Prosinečki, Aljoša Asanović, Goran Vučević, Ante Miše i Tonći Gabrić. Selektor ove reprezentacije je, naravno, Slaven Bilić.

Utakmica će se održati 9. lipnja na Hajdukovom stadionu u Splitu i tako biti dio velikog humanitarnog nogometno - glazbenog spektakla "Naš mali svijet". Ulaznice po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti na kioscima Slobodne Dalmacije u Splitu, Omišu i Trogiru, na stadionu Poljud, u KBC Split te poslovnici Adriatice NET Split.

L.V.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.