Udaje se bogatašica Ivanka Trump



KĆI MILIJARDERA Donalda Trumpa, Ivanka Trump, prešla je na židovstvo zbog ljubavi prema Jaredu Kushneru, njujorškom novinskom izdavaču koji primjerice drži The New York Observer, a svadba se priprema u Trumpovom ljetovalištu Mar-A-Lago. Oboje rođeni sa zlatnom žlicom u ustima, završili najbolje škole, zaposleni na vodećim mjestima u obiteljskim poslovnim carstvima - zajedničke su crte budućeg bračnog para Trump-Kushner.

Iako mnogi od pripadnika visokog jet seta očekuju svečano proglašenje zaruka i objavu na svilenom papiru, za njihove zaruke doznalo se putem interaktivnog sajta Twitter. Ivanka je, naime, na Twitteru u svoj status napisala: "Sinoć sam se zaručila..., iskreno to je bio najsretniji dan mog života".

Kako odabrati prsten vlasnici draguljarnice

Da bi se zaručila s vršnjakom Jaredom, 28-godišnja lijepa kći Donalda i Ivane Trump, morala je prigrliti židovstvo jer je to bio uvjet njegove obitelji koji su ortodoksni Židovi. No, ni Jaredu nije bilo lako. Budući da je Ivanka izvršna potpredsjednica obiteljske tvrtke Trump Organization u čijem je vlasništvu i draguljarska kuća na njujorškoj aveniji Madison, njemu će doista teško biti pronaći zaručnički prsten kojim će Ivanka biti oduševljena. No, kako novaca ne manjka, neće mu biti teško zbog prstena obići ni pola svijeta.

Trzavice u vezi između dvoje mladih bogataša prouzročio je Ivankin otac Donald koji se protivio njezinom preobraćenju na židovstvo. Osim toga, nije mogao smetnuti s uma da je Jaredov otac zbog utaje poreza sjedio dvije godine iza zatvorskih rešetki. Njegovo srce smekšao je kćerin zaljubljeni pogled u Jareda, kada je Donald napokon odlučio roditeljske propuste staviti po strani i djeci dopustiti da se vole kako žele.

Veliko i raskošno imanje na kojemu će se vjenčati

Iako datum vjenčanja još uvijek nije dogovoren, ono što je poznato je lokacija - Trumpovo imanje u Palm Springsu Mar-A-Lago, mjesto gdje su pokojni Michael Jackson i Lisa Marie Presley 1994. godine proveli medeni mjesec. Imanje je veličine deset tisuća metara kvadratnih, ima 126 soba, a 51 posto je u vlasništvu Donalda dok je 49 posto u vlasništvu Ivane Trump. Ni jedan ni drugi se nakon razvoda ne žele odreći svoje polovice.

Kuća je površine pet i pol tisuća metara kvadratnih, a Donald je sve obnovio 1985. godine. Ukupno ima 33 kupaonice, salon sa stolom za objedovanje dugačkim osam i pol metara, dvanaest kamina i tri atomska skloništa. Na zelenoj površini ispred kuće Donald je napravio tenisko igralište i bazen. Posljednje što se radilo na kući je plesna dvorana u kojoj će, pogađate, biti podržano vjenčanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.