Udala se Petra Ecclestone, mladoženja pokazao kakvu vjenčanicu je nosila

PETRA ECCLESTONE udala se ovog vikenda u Londonu za agenta za nekretnine Sama Palmera. Iako je njezino prvo vjenčanje s Jamesom Stuntom, s kojim ima troje djece, bilo raskošno, drugo je odlučila da bude nešto intimnije.

Petra se udala za prijatelja svog šogora Jaya Rutlanda, koji je u braku s njezinom sestrom Tamarom. Vjenčana ceremonija je bila intimna i samo za bliske prijatelje i rodbinu, a detalji o svadbi čuvali su se do posljednjeg trenutka. No nakon što su se vjenčali, Sam Palmer nije mogao skrivati sreću zbog toga.

Na društvenim mrežama objavio je hrpu fotografija i snimki. 

"Ne mogu vjerovati da sam se oženio", napisao je uz fotografiju vjenčanog prstena.

Pokazao je i kako su on i Petra izgledali na dan vjenčanja. Ona je nosila bijelu vjenčanicu sirena kroja koja je po sebi mala čipku, a u kosi je imala zataknut dugi veo. Sam je nosio elegantno crno odijelo.

Tijekom ceremonije govor je održala i Tamara Ecclestone, a Palmer se pohvalio posebnim vjenčanim poklonom - trofejem nogometnog kupa iz 1980., koji je osvojio West Ham pobijedivši Arsenal. Da se Petra udaje, nedavno je otkrio njen otac Bernie Ecclestone.

Petra se od Jamesa Stunta razvela 2017. godine nakon šest godina braka, a s njim ima troje djece - kćer Laviniju te blizance Andrewa Kulbira i Jamesa Roberta. Razvod je bio buran, a britanski mediji su pisali da se Stunt na sudu ponašao "sramotno i ponižavajuće". Iste godine kad se razvela od Stunta, Petra je upoznala Sama Palmera, s kojim ima kćer Millie.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.