Udovica Patricka Swayzea otvorila dušu: Spremna sam za novi život

UDOVICA Patricka Swayzea, Lisa Niemi, ovih dana prvi put je javno progovorila nakon suprugove smrti, i to na dobrotvornoj priredbi za žene održanoj u Kaliforniji. Lisa je uglednim uzvanicima u javnom govoru pokušala dočarati dirljive trenutke koje je tijekom njegove bolesti dijelila sa suprugom, ali i one nakon njegove smrti, kada joj je, priznaje, bilo teško kao nikada u životu. "Mislila sam da cu se kroz 22 mjeseca Patrickove bolesti naviknuti na pomisao da njega jednog dana više neće biti. Međutim, kada je umro, shvatila sam da se za to nikada ne možete pripremiti. Bila sam kao ranjena životinja", priznala je.

"Bila sam kao na auto pilotu"

"Osjećala sam se kao na auto pilotu. Tek sada shvaćam koliko gubitak voljene osobe zaista znači", kaže. Također, priznala je da joj je žao što suprugu nije češće govorila da ga voli. "vije trećine života provela sam s Patrickom i žalim što mu češće nisam govorila da ga volim. Zahvalna sam na onome što smo imali i dio mene vjeruje da ćemo se vidjeti opet".

"Često sam slušala priče kako ljudi umiru nakon što ih napuste voljeni. Sada posve razumijem kako je moguće da se takve stvari događaju, kada čovjeka shrva tolika bol, više ne može upravljati vlastitim tijelom", kaže Lisa. "Prvih par dana nakon Patrickove smrti najhrabrija misao mi je bila ona da želim nastaviti sa svojim životom. Tijekom njegove bolesti sam mu se posvetila 150 posto, i onda ga odjednom nije bilo, nisam znala što ću sa sobom. Kada sam krenula naprijed, pomislila sam: hrabra si", priča Lisa. "Iako, prvih nekoliko dana nakon njegove smrti sam mislila da ću ga tako izdati, napustiti".

"Sad sam spremna ići dalje"

"Jedne večeri uhvatila me panika te sam podignula slušalicu i nazvala prijateljicu što je bilo jako teško za mene budući da sam se navikla brinuti sama o sebi. Ali, samo to podizanje slušalice mi je pomoglo. Sad sam spremna ići dalje", zaključila je Lisa.

Patrick Swayze umro je 15, u 57. godini života, nakon skoro dvogodišnje borbe s rakom gušterače nakon života nakon skoro dvogodišnje borbe s rakom gušterače. Prije postavljene dijagnoze, Swayze je glumio u seriji "The Beast" gdje je glumio agenta FBI-a, a nakon što je dobro reagirao na terapiju, tvorci serije su pristali snimiti cijelu seriju. U intervjuu koji je dao ABC-ju u siječnju, Swayze je rekao kako mu snimanje serije dnevno oduzima 12 sati. "Ako napustim ovaj svijet, želim otići uz saznanje da sam mu pokušao dati nešto zauzvrat te učiniti nešto vrijedno. Moja ostavština je moj rad", rekao je Swayze.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.