Unatoč pljusku, celebrityji prijepodne proveli na zagrebačkoj špici

ČINI se kako ovog vikenda, iako je bio produženi, jadranske destinacije nisu privukle hrvatske zvjezdice već je zagrebačka špica za subotnju jutarnju kavicu bila pun pogodak. Hrvatski celebrityji odlučili su pošto poto prošetati Cvjetnim trgom, a u tome ih nije ni omeo povremeni ljetni pljusak. Družili su se s prijateljima, boljim polovicama, a neki su čak kavu ispijali sami.

Špicom se također prošetala i nezaobilazna manekenka Doris Vrečko

Tako smo recimo mogli sresti političara Ljubu Jurčića u društvu simpatične žene, voditeljicu Danijelu Trbović u društvu prijateljica, legendarnog glumaca Relju Bašića koji nije ispijao kavu već se samo malo prošetao Cvjetnim trgom. Glumica Bojana Gregorić Vejzović provela je prijepodne sa suprugom Enesom Vejzovićem i sinom Raulom s kojim je prije nekoliko dana promatrala smotru hrvatskih oružanih snaga koji su marširali Jelačićevim trgom povodom Dana državnosti.

Špicom se također prošetala i nezaobilazna manekenka Doris Vrečko koja je kao i uvijek spremno pozirala fotografima. Povremeni osvježavajući pljusak nije obeshrabrio ni rukometaša Vedrana Zrnića, njegovu suprugu Lanu te kćer Tonju.

A.M.
Foto: Igor Sambolec, Neja Markičević / Cropix

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.