Uočio impresivan detalj na zgradi, fotografije odmah postale hit

Foto: Twitter

FOTOGRAFIJE neobično visokog kaktusa koji raste uz trokatnicu u Tokiju postale su viralne na društvenim mrežama, a mnogi se pitaju je li riječ o najvišem kaktusu na svijetu.

Prošli tjedan japanski korisnik Twittera uočio je zanimljivu zgradu u Tokiju. Prvo je pomislio kako je riječ o obojenoj cijevi, no kad se približio zgradi, shvatio je kako se radi o kaktusu koji se proteže od dna do krova trokatnice.

Snimio je nekoliko fotografija i objavio ih na Twitteru, a one su odmah postale viralne. Pogled iz bliza otkriva i kako se netko brine o kaktusu, s obzirom na to da je pričvršćen na bočnu stranu zgrade kako se ne bi savijao pod vlastitom težinom. Osim toga, s njega je uklonjeno trnje kako bi se izbjegle slučajne ozljede, prenosi Oddity Central.

Zasad nema informacija o tome koliko je kaktus star, no ljudi pretpostavljaju kako bi mogla biti riječ o najvišem kaktusu na svijetu. Ipak, prema Guinnessovoj knjizi rekorda, rekord za najviši kaktus u svijetu drži meksički divovski kardon izmjeren 1995. godine - imao je 19,2 metra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.