Uplovite u 2010. u Šatoru na Cvjetnom uz vrhunske Shamrock Roverse

VEĆ JE stara godina, a vi još uvijek ne znate gdje ćete večeras? Imamo idealnu ponudu za vas. Naime, najbolje warm-up mjesto u gradu Zagrebu, Šator na Cvjetnom powered by Index.hr, za vas je pripremio najluđi doček i to za samo 70 kuna. Uz obilje pića i prefine klope, u Novu 2010. godinu, uplovit ćete uz zvukove Shamrock Roversa.

Shamrock Rovers je grupa koja je izvodila tradicionalnu irsku glazbu, a osnovali su je Johnny, Kruno i Arieb sredinom 90-ih. Tijekom nekoliko početnih burnih godina, praćenih čestim promjenama sastava, odličnom zabavom i nizom zanimljivih koncerata, Shamrock Rovers postajali su jedna od vodećih grupa alternativne scene u Zagrebu kombinirajući bogatu fuziju zvuka, dosjetljivost i poeziju.
 
Ubrzo nakon što se glavni vokal Arieb Azhar vratio u Pakistan i pokrenuo nove projekte, grupa se razišla, a glazbenici su nastavili raditi svatko za sebe. No budući da je glazba strast i način života svakog pojedinca uključenog u rad Shamrock Rovers-a bilo je suđeno da se ponovno sretnu na "reunion" koncertu, naravno, u Šatoru na Cvjetnom i tako vas uvedu u Novu godinu.

Kao i svakog dana, u ponudi Šatora na Cvjetnom možete pronaći kuhano vino, buteljirana vina, pivo te plate - dalmatinsku, slavonsku i istarsku, ili jednostavno zajedno s ekipom iz bogate ponude klope izdvojite ono što najviše odgovara vašem ukusu. Cijene su prava sitnica, ali zato je kvaliteta neupitna.

Dođite večeras, s početkom u 20 sati, u Šator na Cvjetnom powered by Index.hr i budite dio najluđeg novogodišnjeg dočeka u gradu, ali i šire!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.