"Upoznao sam roditelje svoje cure i shvatio da sam jednom spavao s njenim tatom"

Ilustracija: Instagram

GUARDIANOVOJ seksualnoj terapeutkinji Pameli Stephenson Connolly jedan se muškarac nedavno javio s nesvakidašnjim problemom.

"Prije pet godina prolazio sam kroz biseksualnu fazu i spavao sam manje-više sa svakim tko bi naišao, uključujući druge muškarce. To se promijenilo kad sam se zaljubio u svoju novu partnericu, koja mi znači sve", započeo je svoju ispovijest neimenovani muškarac.

"Nedavno sam upoznao njezine roditelje i usred ručka shvatio sam da sam spavao s njezinim ocem. Htio sam je zaprositi, no kad moja partnerica i njezina mama nisu bile s nama, on mi je rekao da završim vezu s njegovom kćeri. Očito sam zaljubljen, trebam li ga samo ignorirati ili reći partnerici?" pitao je.

Pamela Stephenson Connolly odgovorila mu je sljedeće: "Nisam sigurna da biste ikad mogli imati ugodnu budućnost sa svojom partnericom. Reći istinu vjerojatno bi bila katastrofa, vjerojatno bi to uzrokovalo prekid, plus rizik od ugrožavanja odnosa između oca i kćeri te oca i njegove žene. Skrivanje istine dovelo bi do toksičnog čuvanja tajni koje bi moglo biti jednako destruktivno na dulje staze. Ako je cijela ta obitelj otvorenog uma, možda biste mogli postati dio nje. No otac - vaš bivši ljubavnik - jasno je dao do znanja da nećete biti dobrodošli. Maknite se sad i izbjegnite silnu bol koja bi inače bila nanesena vašoj partnerici, njezinoj obitelji i vama."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.