"Uskoro stiže": Ovako je 50 Cent najavio svoj dokumentarac o Diddyju

Foto: EPA/X

REPER 50 Cent, pravim imenom Curtis Jackson, radi na dokumentarnoj seriji o optužbama protiv Seana Diddyja Combsa, koja će biti dostupna na Netflixu, a na X-u je na neobičan način najavio izlazak dokumentarca. 

"Uskoro stiže! LOL", napisao je reper uz fotku bočice baby ulja na kojoj piše "Diddy oil", referirajući se na činjenicu da je u Diddyjevim vilama policija pronašla više od 1000 bočica baby ulja i lubrikanata.  

Podsjetimo, Diddyjev odvjetnik Marc Agnifilo pokušao je objasniti zašto je uhićeni reper imao ogromne zalihe dječjeg ulja u svojim vilama, a osvrnuo se i na zloglasne partyje na kojima su bila brojna poznata lica. 

Inače, 50 Cent u posljednje vrijeme često trola posrnulog mogula, a ranije ovog mjeseca spomenuo je Diddyjevu zalihu kad je gostovao u emisiji Drew Barrymore.  

"Nemam 1000 boca lubrikanta u kući"

"U dobrom društvu sam s Drew Barrymore i nemam 1000 boca lubrikanta u kući", napisao je na Twitteru 50 Cent, koji je izvršni producent Netflxovog dokumentarca o Diddyju, a datum izlaska dokumentarca još uvijek nije poznat. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.