Ususret Eurosongu: Sat vremena mučnog uredničinog egotripa

ŠTO GOD mislili o Eurosongu, radi se o vrlo gledanom spektaklu i jednoj od ukupno valjda tri emisije HTV-a za koje postoji ikakav interes javnosti.

HTV posljednjih godina pokazuje iznimnu vještinu u uništavanju svih formata, ali rijetko gledatelj osjeti nelagodu kakvu je osjetio gledajući emisiju "Ususret Eurosongu".

Sve vezano uz Eurosong zapravo je bilo potpuno nebitno: sat vremena gledali smo guranje urednice i voditeljice u prvi plan. Ona je glumila Helgu Vlahović, ona je glumila Tajči, ona je glumila Rivu, ona je glumila apsolutno sve. Do mjere da su emisiju komotno mogli nazvati "Ususret Martini Validžić". Jedinu hrvatsku pobjednicu Eurosonga Emiliju Kokić nismo primjerice vidjeli ni trenutka, Martina je procijenila da je puno interesantnija njena faca.

Naivni nismo. Motiv Martine Validžić nije bio nasmijati gledatelje, iako se u nekom paralelnom svemiru tome možda i nadala. Jedini motiv bio je samopromovirati se i promovirati svoj bend specijaliziran za obrade. No tko joj je za to dao priliku u prajm tajmu!?

Martina Validžić sigurno nije najgora voditeljica koju je Hrvatska vidjela, ali HTV je napravio veliku pogrešku dajući joj priliku da večeras odglumi i urednicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.