Uvijek više od obične četkice za zube

Foto: Press

BUDUĆI da mnogo govore o cjelokupnom zdravlju, vaša se usta često smatraju "vratima vašeg tijela" i "ogledalom vašeg zdravlja". Tijekom godina rasla je svijest i važnost poveznice između oralnog i cjelokupnog zdravlja, a 2021. Svjetska zdravstvena organizacija usvojila je ključnu Rezoluciju i veći naglasak stavila na preventivnu oralnu njegu u sklopu sustava primarne zdravstvene zaštite i na taj način preusmjerila pozornost s tradicionalnih pristupa liječenju.

Tri desetljeća inovacija

Uz ovogodišnju proslavu 30 godina postojanja, Sonicare uvijek je bio vizionar i podržavao je vezu između oralnog i cjelokupnog zdravlja. Razvijen u bliskoj suradnji sa stomatološkom zajednicom, Sonicareov pristup uključivao je neprestane inovacije kako bi se ljudima pružio viši stupanj oralne njege kod kuće, odnosno između posjeta stomatologu. Ovakav pristup razvoju proizvoda doveo je do toga da je Sonicare danas vodeća marka električnih čektica za zube u brojnim zemljama koju preporučuju brojni stomatolozi kao i Hrvatsko parodontološko društvo.

Uvijek više od obične četkice za zube

Philips Sonicare je zauzeo posebno mjesto u srcima mnogih ljudi. Radi se o inovativnom, kvalitetnom i poželjnom proizvodu koji se često nalazi na popisu poklona ispod bora, bilo da se radi o četkicama za odrasle ili za djecu. U svakom slučaju Sonicare je jedna od prvih stvari koje se spakiraju prije odlaska na putovanje. Philips Sonicare pomaže i djeci kako bi uspostavila zdrave rutine četkanja u mlađoj dobi. Philips Sonicare for Kids pranje zubi čine zabavnim jer uz simpatičnog lika Sparklya iz Sonicare aplikacije, pranje zubi postaje zabava i djeca s lakoćom dostignu preporučeno vrijeme četkanja od dvije minute. Sonicare u asortimanu nudi i interdentalni čistač, Power Flosser s Quad Stream tehnologijom koji zbog inovativne mlaznice čisti veću površinu zuba, dopire duboko između zuba te pomaže ukloniti do 99.9% plaka na tretiranim područjima.

Tehnologija u srcu Philips Sonicare četkica

Philips Sonicare četkice za zube pokreće superiorna sonična tehnologija koja nježnim vibracijama stvara mikro mjehuriće i usmjerava tekućinu između zuba i uzduž linije desni, što vam pruža nevjerojatan osjećaj čistoće. Sonični potezi četkice, nježno i učinkovito uklanjanju naslage kako bi se ujedno poboljšalo i zdravlje desni. 

Naša najnaprednija i najpoželjnija četkica za zube Philips Sonicare Prestige, osim prekrasnog i nagrađivanog dizajna koristi inovativnu SenseIQ tehnologiju koja prepoznaje vaš stil četkanja, prilagođava način rada vašim potrebama te na taj način superiorno njeguje vaše zube i desn. Četkica za zube se može povezati s Philips Sonicare mobilnom aplikacijom koja vam u stvarnom vremenu pruža smjernice o pritisku četkanja, pokretima, trajanju i učestalosti pranja te vam daje personalizirane preporuke i praktične korake koji vašu oralnu higijenu mogu podići na još višu razinu.

Philips Sonicare u službi prevencije oralnog zdravlja 

Od početka stvaranja Sonicarea prije 30 godina i s obzirom na činjenicu da poveznica između oralnog i općeg zdravlja postaje sve jasnija, Philips Sonicare nastavlja se koristiti tehnologijom radi poboljšanja zdravlja i dobrobiti ljudi diljem svijeta. Kako bi ostao više od obične četkice za zube za milijune ljudi, Sonicare stavlja ljude i inovaciju u središte razvoja svojih novih proizvoda. Od tehnološkog napretka do inovativnijeg dizajna prilagođenog korisniku, Philips s ponosom može reći da je ostvario svoju viziju kad je prije tri desetljeća krenuo na put zvan Sonicare kako bi postao standard u osobnoj oralnoj njezi u cijelom svijetu.