Uz Cedevitu do novog Mini Coopera ili 8 dana jedrenja s ekipom!

Foto: Press

TOPLIJE vrijeme napokon nam je stiglo, a začas će i ono najtoplije i najdraže doba godine! Znamo da već razmišljaš na koji način obogatiti ljetne praznike, ali znaš li da Cedevita također razmišlja i planira za tebe?

Zamisli kako bi bilo odvesti se na odmor potpuno novim autom! Ili skupiti ekipu i počastiti ih all inclusive jedrenjem 8 dana?

Ponovo je stiglo ono razdoblje kada dobro znaš što ćeš piti kada sjedneš u kafić! Od 1. travnja do 30. lipnja uživaj u Cedevita okusima u kafićima diljem Hrvatske, u unutrašnjosti vrećice pronađi promo kod te ga upiši na web stranicu www.more.cedevita.hr kako bi se prijavio za osvajanje vrijednih i super cool nagrada:

1x Mini Cooper Race Edition - XM51
3x jedrenje za 8 osoba, ALL INCLUSIVE - uz 12.500,00 kn na American Express kartici i profesionalnog skipera na raspolaganju

Dobitnike jedrenja saznat ćemo u izvlačenjima 4.5., 6.6. i 5.7., a u završnom izvlačenju znat ćemo i tko doma vozi Mini Cooper! Što više kodova pošalješ, šanse za osvajanje nagrade su veće! I ne zaboravi pogledati pravila nagradne igre na www.more.cedevita.hr, a dobitnike ćeš moći pratiti na istoj stranici ili na Cedevita FB pageu.

Cedevita te čeka, a osim što daje vitamine za svaku prigodu, sada nudi i priliku za TOTALNO NEZABORAVNO LJETO!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.