Uz pidžamu ponudio i noć sa sobom: Alex Grdić kupila mistera Vanju Grgeca za 500 kuna

"LOVE & HUMANITY" bio je naziv treće, ujedno i posljednje večeri Zadar Fashion Nightsa u sklopu koje je održana i humanitarna aukcija koju su vodili Boris Kosmač i Iva Jerković, a na kojoj su se skupljala novčana sredstva za pomoć djeci Gambije. Na aukciji su se našle dizajnerske haljine i druga odjeća, slike, fotografije, ali i potpisani dres Marija Ančića.

"Meni, meni, ja, ja!!!", vriskala je kroz smijeh iz publike jedna od organizatorica, Aleksandra Grdić, kad je na modnu pistu tijekom aukcije izašao aktualni mister Hrvatske Vanja Grgec te osim pidžame koju je imao na sebi u paketu početne cijene 500 kuna ponudio i noć sa sobom. Dok druge dame u publici nisu iskazivale interes, vrckava Alex je kroz smijeh komentirala: "Ne može missica bez mistera".

Za fotografiju omiljenog joj glumca De Nira dala 1.500 kuna

Osim mistera Alex je kupila i neke od haljina te fotografiju Roberta de Nira iz kolekcije Jadrana Lazića. Za fotku je izdvojila 1.500 kuna "jer joj je De Niro" najdraži glumac. Neke od fotografija i haljina kupile su i Stefany Hohnjec te sama organizatorica humanitarne aukcije Dvina Meler koja je ranije za Index pojasnila i zašto je odabrala baš Gambiju kao državu čijoj će se siromašnoj djeci pomoći akcijom.

Revije su i posljednje večeri Zadar Fashion Nightsa pratila brojna poznata lica, među kojima i Vanja Mamić sa kćeri Ninom, Jadran Lazić, Neven Ciganović, Miss Hrvatske Katarina Prnjak, Mister Hrvatske Vanja Grgec, Snježana Mehun sa sinom Dinom, Olgica Pink, Marina Tomašević, Stipe Drviš, Tomislav Petrović, Zvonimir Mihanović, Simona Šajn, "Fashion guru" Boris Banović, Ivana Bilandžija Billy, dečki iz grupe Connect, Indira Vladić, "Modni mačak" Marko Grubnić, "zadarski Modni mačak" Jadranko Ključanin i mnogi drugi. Fotografije samih revija pogledajte OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.