Valentina Walme za Index: Dečko je preponosan, u showu je zavolio ples

Foto: Instagram

POBJEDNIKA Plesa sa zvijezdama Pedra Soltza mjesecima je mentorirala i trenirala plesačica Valentina Walme. Valentina je jedna od najuspješnijih i najpoznatijih hrvatskih plesačica, a svojim koreografijama ostavljala je bez teksta i gledatelje i žiri showa.

Razgovarali smo s njom i saznali kakvi su njeni dojmovi nakon pobjede.

Jeste li očekivali pobjedu u Plesu sa zvijezdama? Tko vas je najviše podržavao?

Pobjedu nisam očekivala, iznenadila sam se kada su Maja i Igor pročitali Pedrovo i moje ime. Obitelj je preponosna, mama, tata, Alan i Marko su nas najviše podržavali i vjerovali u nas. 

U ovogodišnjoj sezoni showa natjecao se i vaš dečko Marko Petrić. Kako je on reagirao na vašu pobjedu? 

Marko je presretan, preponosan, dotrčao je nakon proglašenja i čvrsto me zagrlio!

Hoće li Marko nastaviti s plesom i nakon showa? Jeste li mu tijekom showa pomagali s plesnim koracima?

Marko je zavolio ples, sigurna sam da će nastaviti s plesom u malo opuštenijoj varijanti. Marku sam bila podrška, ali Gabriela mu je bila mentorica, tako da zaista nije bilo potrebe za pomaganjem u plesnim koracima.

U Plesu sa zvijezdama ove se godine natjecao i vaš brat Alan. Kako je on reagirao na vašu pobjedu?

Ne mogu opisati koliko mi znači što je Alan bio u showu, on je profesionalan, emotivan, izvrstan koreograf i imati njega za kolegu u showu je neprocjenjivo. Alan je vjerovao u mene i Pedra i prvi je dotrčao da nas zagrli kada je čuo da smo pobjednici.

Je li ovo bilo prvi put da ste se natjecali jedno protiv drugoga? Kakva je bila reakcija vaših roditelja dok su vas oboje gledali u showu?

Ne bih to uopće nazvala natjecanjem jedno protiv drugoga, mi smo se skupa borili za ostanak u showu, podržavali se, roditelji su bili presretni što smo u showu, ali im nije bilo lako. Mama Mira je bila u svakoj epizodi i bodrila nas iz publike, dok je tata Edo volio ostati doma i gledati nas na televiziji. Oboje su bili ogromna podrška, davali savjete i veselili se s nama.

Dajte li savjete jedno drugome u vezi plesa? Tko je ranije krenuo plesati, vi ili Alan? Bavi li se još netko u vašoj obitelji plesom?

Alan i ja se savršeno nadopunjujemo, često tražim njegov savjet, iako sam ja ta koja je ranije krenula plesati, on je nastavio svoje obrazovanje i postao je plesni sudac. Ljubav prema plesu nam je prenio tata Edo, jer se on između ostalih sportova bavio i plesom.

Za koga ste navijali u ovogodišnjem Plesu sa zvijezdama?

Od početka sam navijala za Alana i Domenicu i Marka i Gabrielu. Alan i Gabriela su izvrsni mentori, a Marko i Domenica su fenomenalni ljudi i radnici koji su po meni imali najveći napredak kroz emisije.

Što vam je bilo najteže u ovoj sezoni Plesa?

Najteže je bilo konstantno od sebe tražiti maksimum, ušla sam u ovaj projekt sa 100% volje, motivacije i kreative. Sama sam na sebe stavila pritisak da svaki ples mora biti drugačiji, svaka koreografija mora biti drugačija od prethodne i da svaki put donesemo nešto novo.

Kakav vam je plesni partner bio Pedro? Kako ste se slagali?

Pedro je bio odličan plesni partner, bio je involviran u svaki segment plesa, od koreografije do karaktera plesa, sam je istraživao pojedine plesove i uvijek je dolazio spreman i motiviran. Uz to je topla i dobra osoba, izrazito pažljiv i fokusiran na ono što radi.

Za kraj, kakvi su vam planovi nakon showa?

Planovi su odmoriti se, proslaviti pobjedu i napuniti baterije za nove/stare projekte.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.