Vanda Winter oduševila, On line kazalište ide dalje...

Foto: Press

HIT KOMEDIJA Ritina škola izvedena je 150. put u On line kazalištu uživo i pred publikom u Kazalištu Mala scena.

Prošle nedjelje  je u Kazalištu Mala scena po 150. put izvedena hit komedija Ritina škola u kojoj je u ulozi Rite premijerno nastupila Vanda Winter koja je ulogu preuzela od Nataše Janjić Medančić koja je na porodiljnom, a koja je za ulogu Rite dobila gotovo sve kazališne nagrade.

Vanda je, sudeći po reakcijama publike, također napravila ulogu za pamćenje. Publika je oduševljena cijelom predstavom i njezinom ulogom koju uspoređuju s ostvarenjima za Oscara.

Marko Torjanac, Vandin partner u predstavi i redatelj predstave, za Vandu ima samo riječi hvale i kaže da se Vanda još jednom dokazala kao jedna od najboljih hrvatskih glumica.

Torjanac je 150. izvedbu Ritine škole čestitao i Nataši Janjić Medančić koja je kolege bodrila gledajući ih na streamingu u On line kazalištu uživo i odmah po završetku predstave na Facebooku napisala čestitku svom 'starom ratnom drugu' kako je nazvala Torjanca i Vandi Winter kojoj je poručila da je bila fantastična. Napisala je da su režija i prijenos s četiri kamere bili savršeni i sve pozvala trkom u On line kazalište uživo.

Ova izvedba Ritine škole bile je ujedno i treća izvedba u On line kazalištu uživo koje prenosi predstave s četiri kamere i koje putem streaminga svake nedjelje u 20 sati možemo gledati gdje god da se nalazimo.

Gledatelji u svojim pohvalama navode da je ovaj format nešto između kazališta i filma, odnosno njihova kombinacija čime je otvoren put jednom potpuno novom formatu kazališta.

On line kazalište uživo prenosi se s 4 kamere u dinamičnoj filmskoj realizaciji koja prati originalnu predstavu koja se u tom trenutku igra pred publikom u dvorani.

On line kazališne predstave uživo iz tjedna u tjedan imaju sve više gledatelja, a pokazale su se i kao odličan izbor za poklon koji, osim pojedinaca, tvrtke i poduzetnici daruju svojim zaposlenicima. U doba korone originalan su nadomjestak za božićne i novogodišnje partije i druženja, a ponuda može biti zanimljiva i za razne druge prigode i datume.

"Nekoliko tvrtki se već samo javilo prepoznavši u On line kazalištu uživo mogućnost da predstavama daruju  svoje zaposlenike naglašavajući kako ih je privukla zanimljivost i inovativnost ponude. To nas veseli, jer to znači da su ljudi prepoznali On line kazalište uživo kao zanimljiv format za gledanje čime gledatelji dobivaju novu vrstu ponude, a kazalište novu publiku", kaže Marko Torjanac, autor projekta .

"On line kazalište uživo ima već i dosta velik broj fanova koji predstave dolaze on line gledati po drugi put, a imamo gledatelje iz cijele Hrvatske, s otoka, iz susjedstva i cijelog svijeta. Ovo je nešto potpuno novo i kako se informacija širi svakom izvedbom dobivamo nove  gledatelje."

Sljedeća predstava već ove nedjelje 15.11. u 20 h je Velika Zvjerka, urnebesna komedija o tri lovca na posao života, izvedena do sada više od dvjesto puta. U njoj igraju Slavko juraga, Marko Torjanac i Luka Dragić, premijerno je izvedena 2005. godine, a njezin dug život sam dovoljno govori o njezinoj zanimljivosti.

Ulaznice za prijenos on line uživo mogu se kupiti na https://live.planet-art.hr/ , a ulaznice za fizički dolazak na predstavu u Kazalište Mala scena odakle se predstave prenose, mogu se naći na www.planet-art.hr.

U nedjelju, 22.11. na rasporedu je 'komedija za samopomoć u kriznim vremenima' 'Tko je ovdje lud?', a 29.11. ponovno Ritina škola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.