Vanity Fair odao počast Michaelu Jacksonu i Farrah Fawcet

UGLEDNI časopis Vanity Fair u svojem rujanskom izdanju odaje počast nedavno preminulima Michaelu Jacksonu i glumici Farrah Fawcet. Michael i Farrah na na naslovnicama će oživjeti razdoblje u kojem su bili na vrhuncu popularnosti, odnosno fotografijama iz tog razdoblja, fotografijama koje svi znamo, ali i ponovo želimo vidjeti. Uz luksuzno fotošopirane editorijale Vanity Fair donosi i priče o njihovim životima te misli poznatih i nepoznatih duša bliskih ovim legendama.

Evo, recimo, kako je davne 1986. godine Janet Jackson komentirala "neobično" ponašanje svojeg zvjezdanog brata i njegove brojne operacijske zahvate: "Znate, mnoge zvijezde to rade, ali novinari se namjere na određene ljude. Puno više ljudi bi to češće radilo kada bi si mogli te operacije priuštiti. Ja nemam ništa protiv toga, pa čovjek se mora osjećati dobro u svojoj koži", komentirala je tada.

"Tek što su stavili lijes u zemlju prišla mi je prekrasna plavooka žena..."

A Ryan O'Neil, dugogodišnji partner lijepe glumice, Vanityju je otvorio dušu i priznao da mu jako nedostaje, ali i mnoge šokirao brutalnim priznanjem kako se na sprovodu Farrah upucavao nepoznatoj ženi za koju se kasnije uspostavilo da mu je - kći! "Tek što smo stavili lijes u zemlju, prišla mi je prekrasna plavokosa žena i zagrlila me. Ja sam joj rekao da na sebi ima malo alkohola i upitao je ima li možda automobil. Bila je to moja Tatum", priča O'Neil, te priznaje kako nikad nije bio dobar otac, te kako je kao roditelj svijetu potpuno beskoristan.



A glumica koja je prije mjesec dana izgubila bitku protiv zloćudne bolesti, sva svoja zemaljska dobra ostavila je problematičnom sinu Redmondu, koji ovih dana izdržava zatvorsku kaznu. Kako je novinarima došapnuo izvor blizak obitelji, Farrah je htjela da Redmond bude financijski osiguran kad izađe iz zatvora.

Farrah ga ipak razbaštinila

Svojoj dugogodišnjoj ljubavi, zvijezdi filma "Ljubavna priča" i mnogih drugih romantičnih novela s filmskih platna, Ryanu O'Neilu Farrah nije ostavila ništa, iako je svoju posljednju oporuku, kako mediji prenose, napisala 2007. godine, nakon što joj se glumac, nakon desetogodišnjeg pauziranja njihove veze, ponovo vratio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.